Another morning in Austria :)

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 2
Ingen idé att sova länge på fredagar för man blir ändå väckt av städerskan som härjar. De låter som att hon demolerar hela huset haha.

Idag blir det lite shoppiiiiing :D nytt objektiv & filter, älsk ska få skinnconverse, hårfärg, en höstjacka till mig kanske? Och skulle vilja hitta ett par riktigt snygga kängor men de verkar inte finnas här alls. Hade på mig gladiatorsandaler häromdagen och ögonen höll på att ploppa ur skallen på folk :P inget som finns här med andra ord haha och jag har inte sett dom i någon skobutik alls. Treeevligt!

Hittade en video i mobilen som jag inte lagt upp på Whisky och Zamme :) visst är Whisky söt i början? Gosplutten. Dock är ju videon vänd åt fel håll och jag vette fasiken om de går att vända på den, ska försöka luska vidare i det! Men jag har ingen lust att köpa ett program för att fixa det, vet att de går att göra om i Quick Time PRO!

#1 - - Martina:

Mycket kul du ska shoppa:D vad är de för objektiv du tänkt?

Själv ska man fixa jacka och skor:) sen får vi se funderar på att fixa håret och köpa en macrolins:D haha! Mycket man vill ha!



Hoppas du får en trevlig shopping coh härlig Fredag:D

#2 - - W e b - L i n n . n o:

Hahahahaha han er så søt med den hoppinga. :P

Till top