Booooring day..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 4
Idag var det verkligen långtråkigt. Vet inte vad jag ska hitta på för nåt =/ pysslat med en design som jag snart är klar med, de är ju något iaf. Soligt väder ute, men vad ska man hitta på ute för nåt?
Blir inget videoinlägg idag eftersom jag inte vet vad jag ska prata om och något måste man ju babbla om haha annars är de ju ingen mening. Får se om de kommer upp någon skojjig löpsedel på skitbladet senare hehe.

Gjorde en Linn och tog kort på mitt mellanmål :P som faktiskt inte var gott ens haha.

#1 - - Frida:

Alltså du anar inte hur glad jag blir!!! De är helt tokigt hur kul de känns i mig! De har aldrig hänt mig förut :o Aldrig har jag vunnit något eller blivit utsedd till något! Helt galet! ååååh, du är så snäll och söt! :] Du gör verkligen mina dagar värda.

#2 - - Therese [ Tescho ]:

Svar: Ja, riktigt gamla blir dem! När Bonzo råkade ut för en olycka tidigare i år nämnde veterinären att små hundar blir äldre pga att de är så starka både psykiskt och fysiskt i kroppen.. Om en stor hund skulle råkat ut för samma olycka skulle den hunden troligen inte överlevt. Men vad vet jag, alla säger olika :P



På tal om müsli! Jag tycker inte om det i vanliga fall men ett tips är att blanda vanlig basmüsli med olika nötter (t ex pumpakärnor, valnötter, jordnötter, cashewnötter m.m.) och kokosflingor. Sen slänger du in det i ugnen och rostar det (175 grader i ca 10-15 min - tills det börjar dofta ljuvligt ;) ). Supergott med fil/yoghurt och bär :)

#3 - - Therese [ Tescho ]:

Svar: Skit också! Hm, müsli med kokosflingor och torkade bär kanske? Jag vet inte :P

#4 - - MISSEXTRA:

Allt bra med dig idag?:)

Till top