Creepy people..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 6
Har ju fått endel tittare på mina videos på youtube. Många är det ingen fara med och de är snälla. Men sen finns det dom som i princip stalkar en. Har en fransos efter mig som skriver i princip varje dag hur mycket han älskar mig och bla bla, han skriver även här på bloggen. Kan inte förstå hur man kan skriva jag älskar dig till en person man aldrig träffat. Jag älskar dig används alldeles för mycket här i världen, en utnött fras helt enkelt som inte betyder det de en gång gjorde. Han är läskig iaf =//

Ska göra mig iordning nu för snart kommer H och hämtar upp mig och sen är det storhandling som gäller. Vi har i princip ingenting hemma just nu hehe och vi var duktiga och skrev upp vad vi skulle äta varje dag den här veckan :)) första gången och vi har sagt att vi ska göra det hundra gånger men nu äntligen :))
Hoppas de har lite Häagen Dazs glass där också, enormt sugen på godingen med brownie och caramel, nom nom. Kaaaanske följer med ett rött läppstift hem också, kaaaanske. XOXO

Ms Creepyface ;)

#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Nä jag förstår! Men vet ni hur det blir efter de 4månaderna där?

#2 - - Joysan:

Men fyyyy vad otäckt! kan du inte blocka honom på någe sätt? Ush jag hade nog skitit i barllorna av rädsla...haha...det finns ju sååå mycket skumt folk!

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Åh tufft läga. Jag det kan inte vara rätt att inte veta vart man ska ta vägen och hur framtiden ser ut. Ovissheten är bland det värsta. Men det viktigaste är att ni har varandra och du är en underbar flickvän som följer honom. Han är verkligen lyckligtlottad!



Det här klarar ni!:)

#4 - - Joysan:

Sv: Ja, det tycker jag verkligen att du ska göra...är ju inte alls kul med sånt folk..

#5 - - Kristina:

SV: Ja fan han gjorde de jävligt bra, och att man kan se så annorlunda ut om man har extra mycket fett på kroppen, de är sjukt. Lite kusligt.



Men usch, han verkar scary! hur i helsike kan han säga något sådant? Hatar tex när man är utomlands och de är på en på en gång och säger att de älskar en och dittan och dattan. Kan de inte bara leva sina liv?

#6 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja precis, men så länge du inte är seriös så behöver du inte köpa fler saker (om man inte vill och har råd dvs). Jag skulle iaf börja gratis, så man får en portfolio, sedan då man vet att folk skulle kunna betala så kan du börja ta betalt och sedan köpa lite mer grejer.



Fotojobb kan man ju ha vid sidan av butiksjobb också =)

Till top