Design change.. Again..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 16
Bara för att jag la upp den rosa designen häromdagen så fick jag ideér om den nya :P haha så här är den. Hoppas ni gillar den. De tror jag ni gör iaf hihi, nu ska jag försööööka att inte ändra nå mer på ett tag.
Den rosa designen kommer hamna i en auktion senare ikväll eller imorgon :)

Idag ska vi upp till Kematen Alm igen och dricka lite kaffe med värdfamiljen :) trevligt. Han skulle även hjälpa mig att få tag i ett nytt objektiv eftersom de inte fanns några bra fotobutiker här i Innsbruck. Hoppas de är samma pris som hemma. Vi har märkt att de faktiskt är dyrare med de mesta här nere, förutom spriten och ölen haha.
Så inte över 1500 ;- tänker jag betala för objektivet, never ever :P då väntar jag hellre.

Ni som inte vill betala för en design, jag måste fråga. Skulle du själv, frivilligt, lägga ner allt från 3-10 timmar på ett jobb åt en person du aldrig träffat, som inte ens är trevlig ibland? Skulle du gå och jobba gratis under lika många timmar? Hmm nej skulle inte tro det. Är man inte duktig, så tar man inte betalt, men när man väl börjar lära sig mer och mer och kan kalla sig duktig, då tar man betalt. Annars är man ju lite knasig!
Ville bara ha det sagt :))

#1 - - moa<3:

det vet jag inte men ändå :)



du kan ju ge ut gratis designer ibland<3 :) som alla får ta menar jag<3

#2 - - Sofie:

det blev jätte fint :D

#3 - - Sofie:

det som finns under "vila i frid" är det en bild som du klistrat in? :)

#4 - - Molly:

Jättefint, Jag älskar verkligen färgerna :D

#5 - - Jadsia:

Åh vad tråkig att folk fortsätter med det här!. De borde vara glada att en jätte duktig designer som du lägger tid på dom!!!.

#6 - - Anonym:

Shit, blev ju jättefint!

#7 - - Maria:

:)Låter jättebra. Föresten, vilka underbart grymma bilder du har tagit där nere!!! Så fina :)

Jag håller med dig, varför ska man göra en massa jobb gratis, när man kan få betalt? :)

Ha en bra söndag!

#8 - - W e b - L i n n . n o:

Kjempe fint ble designet.Er kjempe lei rosa men dette ble jo super fint. <3

#9 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Jaa nu skriker det SARA i designen and i love it!:D



Gumman såg du det Molly skrev om oss? Jag är så rörd...

#10 - - Emma:

Vackert! Älskar rosa :)

#11 - - Sofie:

vet du var jag kan hitta fina penslar till PS? :)

#12 - - Jannike:

jätte fin design:)älskade den du hade nyss precis innan med,ska du ha utlottning om den?tyckte jag läste det....älskade den haha!Och nej ni som gör designers ska såklart ta betalt....det tycker jag verkligen!

#13 - - Jannike:

Man kan inte få köpa den rosa designen för 60 kr eller något?Nu menar jag inte att den inte är värd mer pengar eller så men blev så kär i den,så tänkte bara fråga hehe!Men förstår om du hellre vill lotta ut den hehe!Tyckte den var såå fin iaf

#14 - - Jannike:

oj förlåt nu såg jag att du skrev auktion och inte utlottning....nu förstår jag!förlåt..nu har jag nog skrivit 3 kommentarer här,flurrig som jag är!

#15 - - Carolina:

Jag kommenterar inte för att få läsare. Jag kommenterar för att mina bilder ska synas. Jag skriver till dom som jag tycker har fina bloggar och skulle kunna ge mig något i utbyte. Men förlåt för att jag tyckte din blogg var fin, risken att du ska få fler kommentarer av mig är lika med noll...

#16 - - Ida:

Gumman, din nya design är så otroligt fin och stilren. Du blir bara duktigare och duktigare hela tiden. Jag tycker verkligen att du gör rätt som tar pengar för att ordna andras designer annars blir du bara utnyttjad. Det är som du skriver är man inte duktig så tar man inte betalt och du är den mest skickliga blogg designern jag vet. Trots att det är ett tag sen du gjorde min är jag fortfarande så stolt och glad varje gång jag ser den. Du är bäst glöm inte de vännen.

Till top