En lugn söndagkväll..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 5
Nu har vi badat för första gången i badkaret :) stort och mysigt.
Tänk i vinter när man varit ute och pulsat i snön i några timmar, så kommer man hem, kall om fötterna och småfrusen och så fyller man ett badkar med bubbel och kokhett vatten och så en vinare bredvid med lite tända ljus också. MYSFAKTOOOR ^.^ sånt får mig att gilla vintern. Men blöt, kall och slaskig vinter går fetbort..

Jag frågade vår familj idag och svininfluensan om de hört något och sånt. Ingenting i princip. Bara att vaccin fanns att få för de äldre. Inget mer, men hemma, där är de kaos och panik!

Älsk står och borstar tänderna. Rapar och fiser nästan samtidigt :P haha de är kärlek det!! Så nu ska jag krypa ner hos min levande pruttkudde, så hörs vi imorgon. Puss puss

#1 - - veronica:

Vilken fin blogg du har :)

#2 - - Kristina:

Haha ja vad skulle man göra utan sina levande pruttkuddar.. då vet man ju att man lever iallafall ;) Men samtidigt så är de ens krambjörn också.. (fast ibland motvilligt) Din tycker du pratar för mycket, min tycker att jag pussas förmycket.. haha. Men riktigt mys med bad,ljus och vin.. Älskar vintern för man får pyssla lite extra då. God natt sötnos!

#3 - - Johanna:

var så lite så...

#4 - - G2 / Gosia:

Du är riktigt duktig på design ser jag, fin blogg :)

And you look good girl!

#5 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Så är det trivs man bäst i en färg kommer man alltid tillbaka till den:D Jag ska nog bli mörk igen hehe Min frisörska kommer att döda mig, som hon kämpat för att ljusna till mig!

Till top