En person jag inte klarar av.. Anna DUCK!!

Kändisar / Permalink / 10
Har hållit mina åsikter för mig själv gentemot den här vidriga människan men nu kan jag inte hålla det inne längre.

Är inte hon den mest idiotiska, elakaste, självcentrerade människa som någonsin gått i ett par skor? Som utan sin man inte hade varit ett skit idag? Ni som kollar på Hollywoodfruar, min H inkluderad, jag fattar inte hur ni klarar det. Själv hade jag fått psykbryt och slagit sönder datorn innan programmet kommit in i första reklamen.
Avundsjuk? Kan man vara avundsjuk på en sån elak och egoistisk människa, då är man ju verkligen pantad om man tror det!
Hon har i princip inte gjort ett skit i sitt liv och ändå beter hon sig som att hon äger världen och är kändis i klass med Beyoné, Brad Pitt, Jay-Z mfl?
Man kan ju undra hur den människan är och leva med?
Stackars Paul, men han kanske är likadan?

"Anna Anka hotar TV3 med en stämning på mångmiljonbelopp.
Orsak:
Tv-kanalen planerar ett femte avsnitt i serien ”Svenska Hollywoodfruar” – utan att ha skrivit kontrakt med henne.
– Vi har kommit överens om fyra avsnitt. Jag har inte godkänt någon fortsättning. säger hon när Nöjesbladet når henne på telefon i Los Angeles.
– Går de vidare ändå stämmer jag dem. Då ska de få med mina jätteadvokater att göra, säger hon."


Hur ser en jätteadvokat ut? Om TV3 går med på att betala henne dom 100 000 dollar som hon begär för ett femte avsnitt då är dom ju verkligen skadade.

#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Ja kärleken har en otrolig makt utan tvekan!



Men du gumman om du verkligen ser igenom den kvinnan så ska man tycka synd om henne. Hennes liv, hennes mål, hennes vardag handlar allt om att tillfredställa sin man Herr Anka och göra ALLT för att han inte ska lämna henne. Hon snackar jämt och ständigt att det är en kvinnas plitk att se bra ut för sin man, göra sakerna åt honom och suga av honom varje morgon. Hon tränar 6 dagar i veckan för att hålla sin kropp i trim för honom, hon ger honom sex när han vill det och hon säger " Att byta blöjor är fan ingen mans jobb" Hon är trgisk, utan honom och hans pengar är hon ingen och det är det hon rädd för att förlora. HONOM! Hon är tragisk!

#2 - - Joysan:

sv: ja, det är verkligen tråkigt! Anna Anka skrattar jag bara åt...dels för att hon är så jävla tragisk...kul liv liksom att baaaara tillfredsställa sin man...nääää...men jag tycker synd om henne samtidigt...hon akn ju bara inte vara lycklig? ushush...

#3 - - Tanja:

Är det inte dags för henne att pansionera sig?

#4 - - Tanja:

Ne men vilka bra förebilder de är då.



Ne men då kan ta och gräva en grop att gömma sig i :D

#5 - - K a j s a j i . c o m:

Sv: Haha, min pojkvän skrattade när han läste din kommentar och sa typ att "ja, nu förstår du kanske varför jag har en svensk flickvän". Han säjer att det är inne att vara "emo" och tydligen så har dom lila kläder på sej just nu :)

#6 - - Andrea:

Jag förstår inte hur folk kan tycka att programmet är bra... Jag blir mest irriterad när jag zappar förbi det...

#7 - - Madde:

Gaah, att hon orkar? Hon av nån behöver ju inte mer pengar.. Sjukt..

#8 - - Molly:

Jag tycker heller inte om henne. Hon är som ett skal och ingen personlighet alls. Blåst och ful.



Du har helt rätt.

#9 - - Anonym:

Hihi jag tycker faktiskt att det är ett riktigt underhållande program! Mest då för att man kan skratta åt deras tragiska liv och känna sig lyckligt lottad som lever ett verkligt liv.

Anka är riktigt hemsk, ingen skam i kroppen alls, men Maria däremot som knappt kan prata tycker jag är rätt rolig. =) Visste du förresten att Anka bara är 38!? Hon ser snarare ut som 48! Haha

#10 - - SaraLouise:

Oj, glömde fylla i nyss.... x)

Till top