Första avsnittet av True Blood!

TV-Serier / Permalink / 7
Nu har jag sett första avsnittet och kan väl inte annat än säga att serien har potential :) dock stör jag mig på hillbilly snacket haha och att de går liiite för fort och så orädd som hon är kan man väl inte vara om de skulle vara på riktigt? Eller kaxig, hon är för kaxig :P hillbilly kaxig haha.
Blev lite småchockad över allt vampyrsex dessutom hahaha, my gad :P
Jag gillar dock att allt är väldigt autentiskt och man får se mycket och att de inte skummar bort vissa scener som de annars brukar göra i serier, så man inte får se något utan man bara anar vad som händer.
Men nu blir de avsnitt Nr. 2 och en nektarin på det. Pösss

#1 - - simone:

Riktigt bra! :D

#2 - - Johanna:

jag önskar att den kommer på dvd snart. bara älskar serien.

#3 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Yeei gumman vad glad jag är att du kan se den nu:) Det blir bättre efter det tredje/fjärde avsnittet:) Efter det är man FAST!:) hehe



Ja jag undrar vad som får folk att tro att det är okej att ifråga sätta andras ekonomi! Helt sjukt!

#4 - - Molly:

Jag skrev nästan precis samma sak i min recension :)



Man vänjer sig vid både karaktärerna och dialekten :P

#5 - - Trixie:

Jag gillar sexscenerna HAHA ;)

#6 - - Molly:

Svar: Jo, men det är lite konstigt det där med drömmar. Drömmar verkar längre än vad de är. Jag drömde typ 5-6 olika grejer på bara 1 timme och det kändes som jag hade drömt ungefär 4 timmar. Så man drömmer mer på mindre tid än vad man tror.



#7 - - c:

skulle vilja tipsa dig om en serie som heter vampire diaries som började visas förra veckan i usa, efter bara ett avsnitt är jag helt såld :) tänkte du som gillar twilight och så.

Till top