Funderar..

Candis / Permalink / 12
Sitter och spanar runt för fullt på Bloglovin på fotobloggar :) och då har jag börjat undra detta:

#1 - - Elin - Design&Makeup:

Du det har jag också tänkt på ^^

#2 - - VILJA:

Haha, eller så vill kanske alla härma Nevnarien? :D

Allt bra med dig idag? :)

#3 - - Anna:

Tror att det kan ha att göra med just det att det ljusgrå inte drar uppmärksamhet från bilderna :) Men det är inte speciellt personligt med ljusgrått längre.

#4 - - Frida:

Frosten är rolig att fotografera :D Men alltså jag bor så långt upp i norr så vi har typ 6-7 minus på morgonen så vinter jackan och uggsen är redan framme, även vantarna och halsduken :P

#5 - - Anneli:

Jag vet faktiskt inte varför många har ljusgrå bloggar men det är ju snyggt och stilrent! Men dessvärre är det inget bra för bilderna! Bilderna kommer fram om man har en mörkare bakgrund! Vitt är också vanligt men även där försvinner bilderna in i bakgrunden! Tråkigt nog då jag kan tycka att ljusa bloggar är fina! Men som sagt, är man en ren fotoblogg ska man kanske inte satsa på det i första hand! :O))



Du har en väldigt fin blogg! :O))

#6 - - Anneli:

Ja men precis... det finns studier som visar att ljusa bloggar får mera besökare än mörka bloggar för ljusa känns mera välkomnande! Har dock inget med hur just bilderna på dessa bloggar upplevs utan mera hur hemtrevligt det känns! Det är en skitsvår balans att få dessa två att gå ihop...om inte nästan omöjligt! ;O))



Och visst är det så att när en populär startar med en färg så tar beundrare efter! Så har det alltid och kommer alltid vara! Skönt att sticka ut lite från mängden då...eller hur?



Jag glömde skriva förra gången att din header är grymt fin! :O)))



och varmt tack för att du gillade min bild! Det gör mig så otroligt glad! :O))



Må gott!

#7 - - W e b - L i n n . n o:

Ja det lurer jeg også på. synes de er så grå å kjedelige. :P Din er så lys å fin med masse fint i stede. Men det er kanskje for å fremheve farger i bilde. :P

#8 - - Maria:

Det har inte jag ;0)

#9 - - Molly:

Jag tror att först ville de härma Nevnarien, men till slut blev det en grej av det för att kanske verka lite "proffsig".



Sen har jag fått lära mig på fotokursen att den svart/vita skalan (även grått) framhäver färger och kontraster och så bättre. När man jobbar i Photoshop ska man ha en neutral färg på väggarna bakom datorn och grå bakgrund i programmet. Så de som vet om det kanske har det just för att det framhäver färger bättre, men jag tror bara det var en "grej" :P

#10 - - p u s s y d o l l:

Kan vara så!

Men jag tror också det är för att nevnarien har det. Ända sen hon skaffade det, så har alla det känns det som :p

#11 - - K A T Y M A L E K:

hellu.. allt bra med dig?

händer under veckan? :)

#12 - - Johanna:

det kan man fråga sig men nu när du säger de så har jag faktiskt sett bara ljusgråa bakrunder

Till top