Guten Nacht..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 9
Upp för en kulle, ner för en kulle :) hehe blev ingen lång promenad, men med bara uppför att gå så räknas de fasiken som minst en timmes promenad haha.
Så nu ligger älsk och kikar på Rush Hour 3 och jag ska strax joina honom. Finns inte så mycket mer att göra ikväll på bloggen och nu har jag suttit här hela dagen nästan, inte bra alls.

Imorgon ska jag åka buss, själv, ner till Innsbruck. Spännandeeee haha. Är ju en rätt så van bussåkare nu så de ska nog gå bra :) ändhållplatsen kan man väl ändå inte missa?? Eller jo, jag kan haha!

Sov så gott alla, så hörs vi imorgon igen. XOXO








Riktigt snygga och skitiga tassmärken på våran bil :P


Mmmm nam nam :)) körsbärshysterin fortsätter haha.
#1 - - Emilija:

Kan du skriva till mig för att alltid när ja ska skicka till dig så gåre inte? här e min adress : eemilja@hotmail.com

#2 - - Frida:

Jag såg just klart filmen och tyckte också att den var bra. Men de finns självklart bättre filmer :)



Hur kan de kännas så konstigt? Alltså om jag ska vara helt ärlig och säga precis vad jag tycker och tänker om din blogg, så är de så här att..



Du är en av få som faktiskt inte tappat greppet när de handlar om att blogga. Din blogg innehåller lite av allting. Du är en glad och genom go människa, vilket smittar av sig på dina läsare. Ditt beroende av körsbär är helt super gulligt. Du skriver om mode på ditt egna vis och du älskar läppglans vilket inte alla andra bloggare gör. Du behöver inte överdriva och låtsas som att du är mer än vad du är. För du vet själv att du är en stjärna, du är bara dig själv. Du är ärlig och står för dina tycken och tankar. Du tar helt underbara bilder och alla dina designer är så underbart fina. Din blogg inspirerar och har helt och hållet fångat mitt intresse.



Allt detta bara för att just du är DU. För att du är dig själv.

#3 - - Anonym:

Godnatt söt!

#4 - - Veronica:

Åh, vad fin designen har blivit Sara! Om några månader kommer jag med all säkerhet att beställa en liten uppdatering av designen av min :D

#5 - - Sofia:

hej tjejen:) Fick en länk av en kompis och jag var fast på din blogg har kollat runt här hur länge som helst, grymmt fin blogg. Men den bästa av allt du bor i Österrike min favorit land. Milka i mitt hjärta :)

Så hur trivs du nere i österrike? :) pusskram

#6 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Det är juh bara för vackert:D

#7 - - Nicole:

Fina bilder! Majsfältet var en fin bild, själva färgerna ^^

#8 - - SaraLouise:

Vad är det för underbaring till tröja du har på dig!? Ge mig! =P Helt sjukt fin ju.

#9 - - Molly:

Åh, ni är så fina tillsammans :)

Till top