Jag har nåt som inte ni har ;)

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 3
Mmmmm yum yum. Mina stackars tänder kommer att rasa ur käften på mig haha ^.^ den jag åt häromdagen med körsbär var ju heelt gudomlig, krämig och mumsig. Shit vad mycket gottis jag pratat om idag hehe. Fun fun.

Älsk ligger och kikar på någon dokumentär på datorn och jag funderar på att pyssla lite på min egen design, nej inget nytt, bara rätta till och fixa lite. Sånt behövs alltid :)
Blir nog en ny kategori under Österrike - Sara Testar.. P Ö S S S

#1 - - Jennie:

Verkar musmig!



Sötis! :)

#2 - - Joysan:

Haha...I know...men han var verkligen såååå sämst! Pinsammast av alla. Hoppas att syrran hans gör sin audition bättre :-P...Ja...de flesta visar ju bara upp vad deras senaste köp var och vilka de fikade med igår och "look at my fab life" och det blir sååå tråkigt i längden...det är därför det är så kul att följa dina inlägg, för de är annorlunda :-)...Ja, vi har också haft det skitjobbigt emellanåt, men någonstans känner man ju att det ska vara vi och vi har blivit så mycket starkare efter alla nedgångar så det känns som att inget kan komma emellan våran kärlek...Visst kommer det svackor här och där, men man känner en helt annan trygghet i varandra idag :-)...Kram

#3 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

aaah GOOOOOOTTTT!

Till top