Jag vill åsso prova bearnaaaise :P

Gott & Mindre Gott / Permalink / 6
Paprika och Lättsaltat är det dom gillar här nere :P vad faaasiken. Jag vill åsso prova bearnaise. Någon som vill skicka ner en påse hit kanske???

Fick ett riiiiktigt psykbryt på kärringen i kassan idag. Mitt kort funkade inte, klart jag inte fattar vad som var fel, frågade henne på engelska och hon babblar på på tyska som om man var dum i huvudet som inte kunde tyska. HALLÅÅÅÅÅ om jag pratar engelska med dig så kan jag väl för fan inte tyska fattar du väl?? Är enormt trött på att man måste göra sig puckad i sin engelska för annars fattar dom inte :P Engelska är ju grundspråket i ALLT men inte här, nej nej tyska är världsomfattande och de ser verkligen ner på en om man inte kan det :P ICH VERSTEHE NICHT SO GUT DEUTSCH!!! Spelar ingen roll om man säger så heller för då babblar de på ändå.

Ingen B&J finns här heller. Inte vad jag har hittat än iaf :P försöker hitta Häagen Dazs också men har än så länge bara sett det på en affär.

Åhhhh I'm whiny idaaaag :P

#1 - - Molly:

De smakade inte bearnaise alls faktiskt :/ Kalle köpte dem igår och jag smakade. Smakade precis som alla andra chips, iofs är jag ingen chipsmänniska :P

#2 - - Molly:

Svar: Nae inte så värst. Kan äta ostbågar och choklad nån gång ibland :P

#3 - - Madde:

Ja, undra hur dom där chipsen smakar :) låter rätt nice måste jag säga..



Sv: "Tråkigt snygg" är ett uttryck för skit snygg typ =P haha.. Och ja, hon lever på hennes mans pengar men hon får ju säkerligen allt hon vill ha ändå:P, och deras minsta besvär är väl ändå pengar.. Gaahh, sjukt..!

#4 - - EMMA:

den är blä :/

#5 - - Linda H - Hair & Make-up artist:

Men guuud! Jag måste HA!

#6 - - Emma:

Dom är verkligen supergoda!!!

Till top