My Night..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 9
Reprisen av MTV VMA går äntligen nu. Madonna var verkligen helt fantastisk i sitt tal. Och showen efteråt finner jag inga ord för, jag fick gåshud helt enkelt.
Kanye är en idiot och de spelar ingen roll hur mycket han än "ber om ursäkt" han stal hennes moment och så gör man ju bara inte. Har han ingen personlig spärr någonstans?

Deras hus som vi bor hos luktar alltid funky. Rök, blandat med sopor. Typ! Han röker ju inne då och då och de stinker verkligen. Han undrade vart jag hade hållit hus idag :P jaa vad ska man göra när det regnar? Han undrade om jag inte skulle åka till stans museum och sånt. Hur kul är det och åka själv? Nicht so fun. Har endel att göra om dagarna ändåså :) de tror man inte men jag pysslar och har mig här för fullt hehe.

Kvällens mat sen ni här under :) Schnitzel, mummis mumm. Är rätt mätt fortfarande hehe. Men nu ska jag fortsätta se på VMA och sen blir de sänggående för mig. Hoppas ni sover gott allihopa. Puss pusss

#1 - - Anonym:

haha ok :) hur vet du de? ;) asså? fått tag på bilden?

#2 - - Anonym:

Okej :)

#3 - - Anonym:

haha samma här typ.. "tyvärr men jag läser inte din blogg så har inget att fråga" :p då brukar jag få "men förlååt då" eller nåt som svar hahha

#4 - - W e b - L i n n . n o:

Yum. Åh alle bloggene har så god middag i dag. :P Blir pasta på meg. sånn ferdig pakke. :P

#5 - - Frida:

Åh, kan tänka mig att glassen smakade underbart :]



Glad att jag kan glädja dig med mina kommentarer. Blir så mycket roligare att kommentera och lägga ner lite mer tid i kommentarerna när dom uppskattas på de sättet som du uppskattar kommentarer och läsare.



Kan inte sluta beundra dig och din blogg. Så sjukt vad bra du och den är! Jag vet att jag sagt de förut men de är så nice så de tåls att säga igen! You rock!

#6 - - W e b - L i n n . n o:

Sv: Åh ja mums det er super godt. og jeg har ikke spist det på leeenge. :P http://www.toro.no/bilder/bilder/produktBilder/thumb/5149.gif

#7 - - Molly:

Svar: Ja, så är det kanske :P



Åh, shit vad gott det där såg ut! Det enda jag ätit idag är lite fiskgratäng som smakade annat än gott.. (det är heeeeelt tomt i både kyl och frys) Haha, det är inte lätt att leva på CSN när man är två pers :P

#8 - - Hannah Hale:

Sv: ja precis och om man åker som au pair till usa så kan man ta kvällskurser där också, helt perfekt!

hur är allt med dig då?

#9 - - Linda:

Klart du ska ut och se saker själv! De är ju de bästa! Att tröffa folk och se det man vill se utan att ha någon som klagar!



Maten såg toppen god ut!

Till top