Nya armband.. - ♥

Candis / Permalink / 5
Fina vaa?? :D bilderna är tagna med nya objektivet också. Inte redigerade det minsta. Är kär i det redan :D imorgon ska min nya älskling och jag ha massa skoj tillsammans hihi!

Nu ska jag äta lite gurka och morötter med tzatziki. Finns ingen pulverdipp man kan köpa här och blanda med gräddfil :P haha vi höll på att leta oss halvt fördärvade och hittade ingenting. Men tzatziki är så himla gott så de borde de vara till endast grönsaker också!

Kan meddela att nu är jag D A R K i skallen :D haha som Alisa sa igår, "Black Power (oj det kanske lät konstigt) haha, DARK POWER! Eller nått....", hjälp vad jag skrattade haha. Dark power it is ;)

Vad hittar ni på för skoj ikväll??? ♥

#1 - - Johanna:

tack nu hittade jag de

#2 - - JohannaN:

Åååh jättefina!

#3 - - Kristina:

Haha härligt att du hittade ett objektiv som föll dig i smaken på en gång, ni kommer säkert få det jätte bra tillsammans ;) Blev håret bra? Skönt att göra lite ändringar, man känner sig fräsch när man gör det och ens dag blir lite roligare.

Jag får oftast panik när jag färgar mitt hår, för de har alltid lyckats bli så ljus under vår-sommaren så när de blir mörkt igen (min vanliga hårfärg dessutom) så blir jag nästan skärrad först och undrar om jag färgade förmörkt, trots att jag vet att de ör min hårfärg. haha.

#4 - - Catrin:

vilka underbaringar!!

#5 - - W e b - L i n n . n o:

Åh så fine de var. likte skikkelig godt det til venstre minus det peas merke på. :P

Till top