Nybadad liten Sara

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 6
Fruktansvärt kräktrött på bloggen just nu. Efter en timme kunde jag iaf ladda upp det här ni ser nedanför. Kaklet på väggarna är ju verkligen sexigt haha.

Varit inne i stan hela dagen idag iaf :) mötte upp älsk och hans gamla jobbarkompis Nici som kommer och ger mig tre kyssar på vardera kind. WTF?! Haha blev riktigt förvånad. Och tydligen så gör dom så här?!
Gick och mumsade lite mat. Jag tog kyckling och fick in en halv kyckling och en brödbit?! Haha ja de var allt jag fick. Förvåning nummer två för dagen. De man läser på menyn, what you see is what you get.
Sen fikade vi lite, blev en mumsig latte. Sen vandrade vi till ett köpcentrum där jag fick en superfin topp av älskade :)) får visa bild imorgon, var så himla dåligt ljus idag.
Sååå de var min dag, tog inga bilder, glömde helt bort det, sorry!

Nu luktar de prupp i hela våningen.
OCH DE ÄR INTE JAG. Inge mer Sauerkraut(surkål) för älsks del. MYY GAD!

Nej nu ska jag äta choklad och jäääääsa ^.^

Andra gången jag publicerar nu för man kunde inte kommentera de första!!!

#1 - - Anna:

Fantastiskt vilket snyggt kakel ;) haha

#2 - - Molly:

Shit så skönt med badkarl. Jag har inte haft badkarl sen jag var typ 6 år eller nåt. Vill ha!

#3 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Nää det gick inte på dina med igår, jävla blogg.se. ja snutt du går in här: https://addons.mozilla.org/sv-SE/firefox och d finns massor där:)

#4 - - Sanna [Om livet, träning och kärleken]:

Hörde de på radio här omdagen att i Frankrike såfår man inte kyssas så eftersom svin går i fulla muggar och då sa de i Österike är de 3 kyssar.. :P

#5 - - Jonna Hansson:

hihi sötnos!

#6 - - joysan:

Haha...vilket fruktansvärt kakel...undrar när de renoverade där senast? hihi...hoppas att ni har en bra lördag! Kram/joysan

Till top