Polen kastrerar dömda pedofiler..

Media / Permalink / 5
Jag i princip hoppade av glädje när jag läste detta. Pedofiler är bland de vidrigaste som finns och jag tycker detta är ett riktigt bra straff om de verkligen kan bevisa att de gjort något! De kommer tydligen göra kemisk kastrering vilket kan göras ogjort och effekten avtar när man avslutar tablettbehandlingen.
Frågar ni mig kan de lika gärna klippa av hela skiten! Den sjuka idioten som förgriper sig på barn tycker jag inte har någon rätt att yttra sig om vad han vill och inte vill. Och vad händer sen när han kommer ut? Han kommer ju antagligen inte fortsätta behandlingen utan ta till flykten!
Även om deras läggning har kunnat orsakats av trauma som de säger i vissa fall så tycker inte jag det spelar någon roll, någonstans inombords borde man väl ändå fatta att det inte är okej??
Jag förstår inte heller hur man kan kalla det en sjukdom? Det är bara en psykist jävla sjuk läggning och ingenting annat.. Allt är en sjukdom idag =//

Det polska underhuset har nästan enhälligt klubbat igenom en lag om obligatorisk kastrering av dömda pedofiler, rapporterar Polskie Radio.

Den nya lagen innebär att Polen blir det första EU-landet att kastrera pedofiler kemiskt – som en del av ett straff.

Behandlingen ges i form av ett piller som minskar testostronet i kroppen och därigenom minskar sexdriften.

 

Källa: Aftonbladet

#1 - - Schnitzel:

Skit ska skit ha!!!

Knipsa hela skiten bara!!!

#2 - - Kristina:

Fan vad bra! Dock skulle jag dessutom vilja att man högg av pillen på de manliga pedofilerna så de aldrig kan få någon njutning igen.. då skulle alla vara rädda. Så sjukt att antasta barn och lika så med de som ger sig på försvarslösa djur! Jag blir förbannad bara jag tänker på det!. Hemsk dock om någon blir felaktigt dömd. Våldtäcksmän borde få sig en känga de med.. moraltant idag..

#3 - - Sanna:

Och de kan absolut inte skylla på en dplig uppväxt eller någon trauma i sina liv.. Världens dåligaste ursäkt!!



Så jäkla bra, jag anser samma som du att de ska klippas av helt och hållet. Inge jävla undantag för dessa kräk!!

#4 - - Malin:

svar: jaa :) såg att du tipsat om min designutlottning, tack så mycket, vad snäll du är =)

#5 - - S:

Det där borde de använda sig av här i Sverige också!!!!

Till top