Sänggående vid nio?

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 9
Sen vi flyttade ner hit så har vi gått och lagt oss innan elva varje dag :) lite knasigt. Vet inte varför de blir så. Kanske för att vi inte har någon tv att kika på. Det saknar vi lite faktiskt. Att inte kunna kolla på tv lite spontant.
Jag saknar fil, här finns ingen fil. Inte vad vi hittat. Sauermilch finns, surt och smakar ungefär som fil men är mer som mjölk i konsistensen.
Saknar svenska klädbutiker. H&M finns, men sen är de nästan bara märkesbutiker och diverse marknadsklädesbutiker, eller ja de kanske tycker de är snyggt, but I don't.
Haha och vi har bara varit här i 3 veckor :) inne på våran fjärde nu hehe känns bra. Fort går det iaf.

Nej finns inge mer skoj att göra mer här ikväll :) tack för alla era kommentarer idag, har ju nästan inte hunnit svara på alla hihi. Pussas

#1 - - Viktor:

jättefin blogg :D

#2 - - Anonym:

Jo jag vet, hans mage och hans bebis päls är helt underbar. Hans tänder gick bra i början men dom har vuxit så fort nu så att nu gör det riktigt ont när gan biter. Och han ska bita ÖVERALLT :) Javisst den är: www.gizmo.dagbok.org ( han heter gizmo)..

jag använder den bloggen för att uppfödaren som jag har sååå bra kontakt med ska kunna följa hans utvecklig, sen alla mina vänner och familjmedlemmar kan följa han där. Där skriver jag utifrån honom, och sen tips om hundar skriver jag då. så jag har 2 som jag försöker upppdatera så ofta jag kan :)

#3 - - Blue Velvet:

Jättefin blogg med många vackra bilder!

#4 - - Anna:

Klänningen du har på dig på bilderna är helt otroligt fin :)

#5 - - RPATTZ - ONE OF A KIND:

svar: okej, men innan hade jag en kontakta mig knapp. Men sen tog jag bort den så allt jag behöver är en kod men den finns inte hos designadinblogg.se!! Så jag undrar om du skulle kunna bara ge koden? :D Men asså inte din kontakta mig utan bara koden så att jag kan ha min=P

#6 - - Sofia:

SV: Jaha spännande. Aah kan tänka mig att engelskan inte direkt är bra. Vart i Österrike är du? Och hur länge ska du stanna?

#7 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Tack för tipset gumman:D Ska kika in henne!

#8 - - Petra:

jag hade inte klarat mig utan tv. Det är så skönt och bara lägga sig och glo på en massa små roliga serier och inte göra ett skit! :P

#9 - - E m m y (Amafäo):

Härliga bilder!

Till top