Svar till C..

Frågor & Svar / Permalink / 0
C om Videoinlägg :):
Vad är då meningen med ett kommentarsforum om du ändå ska sitta och svara per mail? Man måste väl kunna ta kritik och ifrågasättande, annars kan man ju ändå inte lägga ut sina åsikter här. Och ja, alla anonyma kanske har mail men vad är skillnaden? Att kunna maila en anonym människa eller svara dom här direkt, i slutändan blir det väl ingen skillnad så sluta ödsla energi på dessa "fega" och "hemska" anonyma människor och ge svar på tal bara.

S V A R:
För att jag inte vill "smutsa" ner min blogg med svar på tal inlägg! Det förstör bloggen, precis som reklam gör, det är fult. Klart jag kan ta kritik och ifrågasättande och klart jag vill ge svar på tal, men det förstör bloggen, jag skulle inte vilja läsa en blogg som alltid svarade på sina kommentarer så alla kunde se.
Och att skriva svar i kommentarer är de ju inte så många som läser. Det är nog många som svarat mig, även fast jag har blogg, i sina kommentarer och jag går aldrig tillbaka för att läsa vad de svarade om de inte skriver till mig direkt.
Hoppas du verkligen förstår vad jag menar :) har man en blogg vill man ge svar på tal, men inte genom inlägg för att de smutsar ner.

Till top