That's it from me!

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 5
Har en enorm längtan efter mina killar ikväll :( har suttit och kollat på bilder och videos och nästintill gråtit för att jag saknar dom så mycket. Har ju inte alls mycket bilder med mig eftersom den (=)&¤(Q"#%& hårrdisken kraschade och vi har inte fixat den och räddat alla bilder än. De får bli när/om vi kommer hem igen. Förlåt att jag tjatar om dom. Livet hade varit helt perfekt om dom två hade varit här nu och delat våra upplevelser med oss!

Men nu ska jag gå och blåsa håret torrt och höja hakan och inte vara ledsen. Badade förut efter våran 1 timmes promenad och håret har inte hunnit torka än och jag är tröttis och vill sova. Imorgon är de design som gäller och så ska jag bannemig försöka få tag i True Blood :) har fått lite tips nu hur jag kan gå tillväga så!
Hoppas ni alla sover underbart gott nu. Puss puss

Älskar den här bilden :) Whisky ser ut som en liten sköldpadda hihi.

#1 - - Kristina:

Halloo, de var ett tag sedan jag kommenterade nu. Men:

Aww vilken söt bild på dig, W och Z. Min hund springer och gömmer sig så fort man tar fram kameran tyvärr. =( (lika som matte)

Gällande nedladdning: man kan ju alltid skaffa mullvad, dock kanske de syns på deras räkningar hur mkt som har blivit nedladdat? det vet jag inte hur man kan komma undan med.

Hum.. Typiskt.

Hoppas du har de bra! / Kristina

#2 - - W e b - L i n n . n o:

Så fint bilde av dere. :D <3

#3 - - emina -konst & kreativitet-:

Hihi vilken gullig bild:)

#4 - - Helen:

Jag kan förstå att det känns tungt. Det är bebisar & det är inte bara att lämna dem. Man får ett stort hål i hjärtat. Du är säkert med saknad av dem. Kan tänka mig vilka cp ryck de kommer att få när de får träffa dig igen! s Det får du nästan ta att fima! :)



Tack för min underbara blogg så stolt över den!



Helen

#5 - - Henrik:

Hade varit mysigt att krypa ner i sängen igen imorse! =) saknar dig...

Till top