"Vem kan stoppa mig.."

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 2
".. när jag bara rullar fram.."
Min mage är verkligen mätt och belåten nu. Älsk gjorde pannbiffar :)) svensk husmanskost. Och så potatismos och ketchup till det. NOM NOM..
Så nu ska det jäsas en stund sen dags för duschen. Ska bli skönt och få tvätta ur överflödig färg från håret. Då kanske de inte ser lika blå/svart ut hehe.

Pysslat med lite ljus här hemma :) myspysigt ikväll kommer de bli.

Hittat supersöta "UGG" liknande stövlar i Innsbruck. Från Sketchers, med knappar på sidorna. Dom ska bli mina helt klart. Måste köpa impregnering och något inlägg till dom också så de håller sig snygga. UGG dojjor blir ju inte så fina efter ett tag, speciellt när man går snett som jag gör hehe. Ska ju bara ha dom i princip när vi åker in till stan och kommer inte ha dom när jag ska ut och promenera direkt så. Dom kommer bli perfekta.

Blogg.se verkar ha krångel som vanligt. N AT Ü R L I C H. Är inte speciellt förvånad längre. De går väl i princip inte en dag utan problem :))

Bilden som alla har tagit och jag följer trenden naturligtvis hehe! Älsk undrade hur fasiken jag hade redigerat den. Men de är de nya objektivet :D börjar tämja det, sakta men säkert!

#1 - - ewa:

jaa! asså vad har hänt med henne?!

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja nu krånglar det bara mer och mer. Jäkla skit!



Wow.. är det verkligen objektivet som gjort detta? Imponerande, ååh jag vill också ha ett nytt objektiv..

Till top