Videoinlägg :)

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 10
Ett konstaterande :)) hihi.
Anonym som tyckte jag var ful. JAG VÅGAR IALLAFALL VISA MIG :D men de är ju lite tufft och spännande och skriva anonymt. Men tro mig :) ditt IP-nummer är sparat och de är lätt att leta upp dig!
Svår process, OCH? Vill man få tag i någon så får man ju gå igenom den processen ellerhur?.. Och nej C jag tänker inte leta upp någon som kallat mig ful, snälla nån, lite kan du väl tänka själv? Och i princip alla anonyma har väl en mailadress eller? Det är ju mycket behändigare att svara om man har en mailadress. För hur kul är de att förstöra bloggen med svar på arga kommentarer??

#1 - - Anonym:

jag har bott i filipstad i hela mitt liv och jag förstår va du menar de är en stad full av skit... jag har lärt mig att köra mitt eget race och de funkar alldeles utmärkt. folk kan prata vad mycket de vill jag vet själv vad jag gjort och inte gjort... skulle väldigt gärna vilja flytta men är i en situation så att jag inte kan...

#2 - - evelina:

förstår inte hur någon kan påstå att du är ful! världens sötaste är du, beundrar dig verkligen för att du står för den du är :)

#3 - - C:

Lätt att leta upp, hur menar du då? Du förstår att processen att från ett IP-nummer till att en aktör ska lämna ut adressuppgifter eller dylikt om ägaren är ganska avancerad.

#4 - - I n i s e n:

Jag håller med dig till fullo! Småstäder...uhäk! Har själv bott i en liten stad i ett par år och nej, aldrig igen.

#5 - - maria:

Vilken feg jävel! :) tycker man nånting får man väl stå för det. Jajja, ta det med en klackspark och kör vidare!Du som är så söt :) Ha en så trevlig helg!

#6 - - Carina:

JAg tycke rdu är väldigt söt - och charmig. Tyvärr tittar jag inte på så många av dina videoinlägg. Det beror inte på att jag inte vill men vårat internet är så fruktansvärt segt så det är så frustrerande.

#7 - - C:

Jo, men det räcker inte med att nån sagt att du är ful för att du ska kunna få reda på det. Krävs lite allvarligare grejer. Sen har jag aldrig förstått det här med att bloggare stör sig på anonyma kommentarer. So what? Att jag heter Christian gör väl dig inge mer klok än om jag inte skriver nåt namn alls. Eller?

#8 - - C:

Vad är då meningen med ett kommentarsforum om du ändå ska sitta och svara per mail? Man måste väl kunna ta kritik och ifrågasättande, annars kan man ju ändå inte lägga ut sina åsikter här. Och ja, alla anonyma kanske har mail men vad är skillnaden? Att kunna maila en anonym människa eller svara dom här direkt, i slutändan blir det väl ingen skillnad så sluta ödsla energi på dessa "fega" och "hemska" anonyma människor och ge svar på tal bara.

#9 - - Therese [ Tescho ]:

Jag vet hur det är att bo i ett litet samhälle och det är inte en höjdare när folk tror sig veta mer om mig än vad jag själv gör. Större städer är helt enkelt bättre, utan folk som grupperar sig och som istället agerar på ett vuxet sätt t ex hälsar utan att viska bakom ryggen nästa sekund!

#10 - - Frida:

Jag bor i en jätte liten by och när du pratar om filipstad så låter de precis som byn jag bor i .. så jävla mycket snack om allt och alla. Alla vet vem alla "är" pga skit snack. Ingen får en chans för skitsnacket tar över..

Till top