#1 - - S:

Det skulle verkligen vara snällt ...

#2 - - S:

Jaha :( men jag menade inte att du skulle GÖRA den, jag har ju redan gjort den, den ska bara läggas upp.

#3 - - S:

Tack för tipset, men jag kan inte :(

#4 - - evelina:

Bor i Filipstad, och kan inte göra annat än att hålla med dig! tyvärr så är det så här i småstäder, och det är lätt att man faller in i mönstret. Folk, och även jag själv är väldigt snabba att dömma ibland. Går dock i skolan i Karlstad, och det räcker för att få lite distans till det hela. Man får en tankeställare, där man plötsligt inser hur det egentligen ser ut!

Så vill bara säga att jag förstår din negativa bild av Filipstad. Även om jag själv kan tycka om vissa delar, har ju ändå växt upp i området! :)

#5 - - marie:

jag tycker du sak bara fortsätta, har man åsikter ska man ju få kunna säga dom även fast inte alla tycker lika dant.



Tycker iaf att du verkar bara en bra tjej =)

Ha en bra dag!

#6 - - Kistina:

Åh vad undebart det låter med medelhavsvärme ännu, medans en annan går i höstkläder all ready. =)

Jag gillade ditt förra videoinlägg och jag gillar detta. Dessutom om någon skiver kommentarer så vill de ju säga någonting och antagligen ha en kommunikation och då är det väll normalt att vilja svara på det? Du har nog flera hundra besökare om dagen som inte skriver någon kommentar och de ä ju lugn, men om de skriver en kommentar så vill man ju ta kontakt och då borde man få svara. Jag gillar inte heller att man skriver svar direkt i bloggen eller kommentars fältet, för de är ju inte säkert att man får det svaret och du är villig att lägga energi på den personen som kommenterat och det tycker jag är bra, inte många som gör det.



Hoppas du får en solig vecka ! BTW: väskan va snygg, man ska ha flera väskor precis som skor så man får njuta av dem lite extra länge ;)



Kram / Kristina

#7 - - sjuttonårig filipstadstjej:

kan ju säga att jag vet precis vad du menar när du pratar om filipstad, alla är så förbannat inskränkta och tråkiga rent ut sagt! bara för att man är sjutton och säger att man vill bort så fort som möjligt blir man dumförklarad och folk säger åt mig att JAG är den som är tråkig. jag förstår mig inte på det.. men jag är ju trots allt "bara" sjutton och jag har hela tiden hoppats att skitsnacket ska minska ju äldre man blir, men jag tror bannemig att det bara blir värre & värre. stå på dig sara, för de finns filipstadsfolk som håller med dig till tusen ska du veta:) tack för en bra blogg!

#8 - - - SARA SVARAR -:

* Svar till sjuttonårig filipstadstjej: När du är 18 och skolan är klar är ju ditt liv ditt, ingen annans :)) undrar varför dom är så elaka när någon vill ta sig därifrån? Var ju samma med Fia som inte ville stanna kvar, hon tyckte de var enormt jobbigt att alla var så emot det. Varför är folk så emot människor som vill leva sitt liv på sitt vis? Förstår inte. Tack så hemskt mycket för din kommentar och tack för att du vågar säga vad du tycker om saken! *

#9 - - C:

Och så dum är givetvis inte jag tror att du ska göra när jag dessutom vet att processen är, som sagt, rätt svår. Det var du som formulerade dig "Men tro mig :) ditt IP-nummer är sparat och de är lätt att leta upp dig!" och jag svarade på det på det bara och gav min åsikt på det. Det måste väl vara OK? Sen det här med att inte "smutsa" ner bloggen, då förstår jag inte riktigt vad meningen med att uttrycka åsikter är? Om man inte kan gå in i en blogg och kommentera ett inlägg eller en åsikt, oavsett om det är kritiskt eller inte. Det behöver väl inte var att "smutsa" ner en blogg och det ska väl inte vara behövligt att ha en mailkonversation för det?

Till top