#1 - - Sofia:

SV: härligt så ska jag kika på den :) vet du var en rolig grej med Milka är? att jag har sparat alla papper från all Milja choklad jag har köpt :) lite kul:P



Jo jag har faktiskt funderat på det, men just nu pluggar jag ju här i sverige så det känns lite sådär att hoppa av och flytta ner nu, men jag funderar på om man kanske ska söka något jobb där i sommar och försöka lära sig språket lote mer jag suger dock på tyska så det kan bli en utmaling men lär ju säkert bli kul. annars får jag ta och flytta ner när jag har pluggat klart :)



Oj det låter härligt poch spännadne, då står maten framdukad varje dag när han kommer hem från jobbet då?

Gör du mycket designet åt folk ? :)



Kramis

#2 - - malin:

Första gången jag kikade på videoinlägg från dig, gud va söt du är människa! :)

#3 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Ja men det är frågan liksom, varför gör folk inte det? Vad beror det på? är det lathet eller bara ignorans?

#4 - - Johanna:

ja de är dom verkligen

#5 - - Johanna:

jag tycker de är jättefin verkligen blir så arg när du sa att du blev halvt mobbad hatar sånt har blivit drabbad själv av de

#6 - - Molly:

Haha, sköning.. Det där har Kalle också gjort, eller varit på väg upp flera gånger mitt i natten. Det är svinkul :P Fast roligast är nog när Kalle pratar i sömnen.



Vilken söt liten historia om hur ni träffades :D

#7 - - Anna:

Skönt att höra att ni har vuxit ihop. Nuförtiden så hör man oftast att par växer ifrån varandra, så det är skönt att någon bryter den trenden :)

#8 - - Petra:

haha. rolig sambo du har! :P Virr potta!

#9 - - Olivia:

hej vilken fin blogg och roligt vidio innlägg!!

#10 - - Kristina:

Hoppas verkligen du inte satt och dagdrömde så du missade din station ;) Men alla gör vi väll det misstaget ibland.. jag har hoppat på fel buss flera gånger.. inte alls skoj. Ena gången var det sista bussen som gick, så min mami var tvungen att hämta mig.. 6 mil bort.. Och ang din glugg, herreguuud de är ju så sött, de ger dig ännumer personlighet. Jag gick med tandställning i flera år för att rätta till mina tänder och de är inge skoj det heller.. Urk. Me like your videoinlägg, keep'em coming!

#11 - - Terese:

Ursäkta att jag inte hänger med. De va inte så länge sedan jag "hittade" din blogg, så jag är inte fullt uppdaterad :P

Men varför hamnade ni i Österrike? Vad gör du där.. jobbar? var? Pluggar? till vad?



Kram

//Terese

Till top