88 Eyeshadow Palette

Shopping / Permalink / 26
Denna kan man ju tävla om lite överallt nu och man har ju sett den lite här och där på olika bloggar :) och nu hittade jag den inne hos Sandra där hon skrev om att den kostade 199 kr hos Kosmetikan. Såklart slog jag till. 88 skuggor för 200 kr är ju verkligen som hittat och då har man ju alla färgerna på ett och samma ställe. Perfeeekt!

Någon som har en? Vad tycker ni om den??


Klicka på bilden för att komma till butiken.
#1 - - Malin:

Hihi kunde inte heller låta bli så har ckså klickat hem den nu :D

#2 - - Junitjej:

Vad härligt med så många färger!

#3 - - Malin:

Mmm ska bli kul :D Väntar på min första beställning från ELF också! DET ska bli superkul :D

#4 - - Kristina:

Sv:

Ja Jessicas kollektion är underbar! Men de är sällan man har tillfälle att visa upp sådana snyggingar i lilla Sveg tyvärr =( Men jag skulle verkligen vilja importera hennes kollektion. Men när man börjar kolla alla papper som måste skrivas, hålla koll på, skatter osv så förstår man varför det är så dyrt att handla kläder och skor här.. Urk.



Ja men eller hur? Det är ju väldigt sällan som man köper lite roligare färger på ögonskugga, ibland slår man till, men det är sällan man har råd att köpa flera.. och när man ska försöka göra något roligt så blir man lite irriterad då de saknas en färg som skulle gjort den så mkt bättre ;)



Jag sitter i valet och kvalet.. ekonomin säger nej men hjärnan kommer inte vilja släppa den.. haha.

Så tror att jag kommer köpa den också innan kvällen är slut.. Men egentligen borde jag köpa en ny parfym. Haha.



Men gud vilket mongo, man ska väll fokusera på det ni är intresserade av, och fråga om ni är intresserade av soffa osv, då kan man skicka en bild på det också men inte skicka bilder på det innan ni fått bra bilder på lägenheten. Haha, vissa tänker ganska roligt. =)



Kram

#5 - - vendela:

jag har den fick den av min styvpappa i julklapp joo den är jättebra

#6 - - Sis:

Väldigt nice :) nästan så man skulle ta hem den själv :D

#7 - - Evelina:

Hehe nej jag föredrar också långt hår. Jag har haft riktigt kort, som kill-kort asså. Men jag passade verkligen inte i det. Jag har för breda axlar haha :P Annars var det lätt att frisera :D

#8 - - Molly - MOLKAN.SE:

Åh, jag vill verkligen också köpa den där.. Men jag är så himla rädd för mineralolja. Eftersom min moster har jobbat som återförsäljare av kosmetik och haft en skönhetssalong så har hon berättat massor av äckligt om just det. Såg att det var det i de där ögonskuggorna :S



Svar: Ja, jag snorar, hostar, svettas och allt det där när man är sjuk. Men jag hoppas att det blir bättre tills på tisdag när jag börjar skolan igen :)

#9 - - Sameh♥:

haha nee.. såg inte ens det:P förlåt..:(

#10 - - Sameh♥:

förresten. Du har så fin blogg.

Ska kolla in här i bloggen när jag hinner

#11 - - Molly - MOLKAN.SE:

HAHA, du fick bättre svar av "Sameh" än vad jag fick i alla fall. Antar att hon skrev samma sak till dig som till mig om frågestunden :P



Jag frågade om hon trodde att jag ville fråga någon nånting som jag inte känner i en blogg jag inte läser, vad hon tänker med och om hon kan läsa. Men jag fick värsta spydiga svaren tillbaka:



1. Jag har inte tvingat dig att ställa en fråga, det e om du ville!

2.Dummaste fråga kom på bättre fråga än ”vad tänker du på” nästa gång

3. NEJ JAG KAN INTE LÄSA!! inte så intresserad av vad du har skrivit här på din blogg.



---------------------------------------------------------------------------



Svar: Nae, och jag vet inte vad jag ska göra heller. Hon förstår inte när jag säger till henne och blir tjurig. Försöker mest bara ignorera henne. Ingen kommenterar på hennes blogg så jag hoppas hon lägger ner snart.



Jag såg det nu när jag var inne och kollade. Jag hoppas verkligen inte att det är någon fara, för jag är typ micronära att beställa en också :P Ibland får man väl riskera lite för att vara fin. Det är mineralolja i typ alla större sminkmärken faktiskt.

#12 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Haha, ja! Jag brukar tänka så också, men sarkasm och ironi brukar fungera bra eftersom man är "elak" på ett indirekt sett :P



Haha, jag har henne till och med på min länklista över bloggar jag följer :P



Ja, alltså. Jag tänkte också på det. Man har ju inte så mycket porer och sånt som täpps till just på ögonlocken. Nae, alla säger att den ska vara himla bra och jag har inte hört någon som fått problem efter de använt den heller. Men det är det att jag är så himla paranoid och hypokondrisk :P



Men tycker du den är bra kommer jag nog också köpa en :D

#13 - - Evelina:

Tack så mycket :) Ja verkligen, jag har verkligen väntat på att mitt hår ska bli så pass långt som det är nu. Kommer ihåg första gången jag kunde sätta upp en tofs efter att jag klippt mig sådär kort. Vilken känsla! haha

#14 - - fia:

hihi klickade också hem en nyss :) de hade samma m'rke på sminket som vi har på salongen lr samma leverantör/ samma smink fast dom har deras märke på sminket och vi ett eget på vårat men deras var billigare :)



#15 - - Michaela - vardagsliv, bloggdesign och foto:

svar;

ja precis! för då är det ju inte gratis och det blir ju falsk marknadsföring typ :(

#16 - - Linnéa:

SV: Tack så jättemycket! :)) Men jag tyckte inte om sommarchokladen heller så då kanske du gillar den nya, haha ;D

#17 - - Sofia Werlin - viktminskingsbloggen:

Den där skulle man kanske klicka hem :D

#18 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja vi får hoppas på det =)

#19 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Svar: Ja jag har ju alltid varit mörkrädd tidigare men efter det har det absolut blivit värre.



Man ska ha respekt för småhundar, alla tror de är gulliga och snälla bara för att de är små. Önskar bara att min lilla inte hade varit så glad för andra männsikor. Men han hade kanske visat en annan sida om han känner på sig att jag inte är trygg.

#20 - - Sofia Werlin - viktminskingsbloggen:

SV: det är den säkert :D

#21 - - Camilla:

SV: Tack så mycket! :)

#22 - - Camilla:

Kan inte du göra ett inlägg om hur man gör bilderna "randiga".. som tex bilden i din header, den ser lite randig ut. :)

#23 - - Sabina ❤:

En sådan borde man skaffa. Så praktiskt att ha alla ögonskuggor på ett och samma ställe, och så många färger dessutom :)

#24 - - Isabelle:

En sån där är jag också sugen på.. Men denna var ju ännu billigare än den jag hittat :)



Hoppas du skriver vad du tycker om den då du fått hem den!

#25 - - Isabelle:

Sv: Det låter bra :) ser fram emot de inläggen!



Ska spara sidan så blir det nog en beställning :) Men jag satt och sökte frakt uppgifter, vad det går på men jag hittade det inte. Du kanske har hittat det? :)

#26 - - Pernilla Kosmetikan:

Hej

Jag vet inte om det var vår palett du talade om i din video, att du får "korvar"... Paletten funkar bäst med en primer under som binder färgen och gör den starkare. Använder den själv på kunder jag sminkar och naturligtvis även på mig själv. Har du frågor kontakta oss gärna. MVH Pernilla Kosmetikan

Till top