Äntligen fått lite färg i fejset

Vardag / Permalink / 12
Dagen har bestått av att sitta ute och sola. Hääääärligt.
Hundarna har självklart fått varit med ute även idag. Men Zamme är riktigt jobbig just nu. Han försöker nämligen ta sig upp i rang. De blir väl så när det är löptikar i farten och tre hanar bor i samma hus. Men bara 2 veckor kvar nu så det blir nog bra tillslut.
Kom precis ur en härlig dusch. Fick bli lite rakning av björnbenen också haha.
Åhh vad jag vill prova I.D Bare Minerals. Är det någon som har någon foundation därifrån och kan berätta lite om dom? Och hur dom är i färgen? Och om de täcker bra? Min hy behöver få prova något annat känner jag. Himla skithy man har.

Men nu resten av kvällen blir det till och kika om det har kommit in några nya jobb någonstans och sakna älsklingen naturligtvis. Puss

Såg två fjärilar idag också :) första för mig i år.
#1 - - Emmie:

jag har I.D och använder det ofta :) det är bra och vill man ha ett bättre täckande resultat kan man ta två lager utan problem.. :P men är man torr i hyn blir det lätt fläckigt och lite "kakigt" faktiskt.. men om du ser till att ha lagom fuktad hud så är den toppen :P för mig iaf ;)

#2 - - Evelina:

jaha där ser man. har aldrig smakat latte. finns ju många olika smakar hehe :D Men det är ju bra att du inte behöver de :)

Åh i helgen blir det ica kvantum som gäller heh :D den såg mumma ut!

kram

#3 - - Kristina:

Sv: Ja det kan jag tänka mig och du fick ju vänta så länge på att få hem den. Men som sagt, de borde inte vara så stor skillnad på dem. Men skalet var fint =) jag röstar för det guldiga med fjärilar till nästa gång ;)



Ja du är den enda som är med i tävlingen ;D Så på tisdag får du nog skicka mig din adress så du får din vinst. Haha. Roligt! :D

Men jag ska försöka med en till tävling senare.. haha. skam den som ger sig ;)



Kram

#4 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Oj haha jag har inte testat, vet inte riktigt vart jag förlagt väskan men jag tror nog att den bör få plats faktiskt. Ska försöka hitta den och säga till!:)

#5 - - Sofia Werlin - viktminskingsbloggen:

SV: returen borde vara gratis tycker man :S

#6 - - Langenfeld Jean-Noël:

.. :) ..me,i have saw a squirrel today ..it's funny ..

#7 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Mysigt med fjärilar!



Jag har ID och håller med ovanstående kommentar ang kakigt. Annars är det kanon :) När man ska välja färg är det nog bäst att testa i butik..

#8 - - Marcus:

Ja, det är som bäst när våren kommer tycker jag :P..Nu 'är jag tillbaka på bloggbanan igen ;)

#9 - - Evelina:

Jaha okej :D hehe :)

kram

#10 - - Pia:

Jag förälskade mig i deras powder foundation för några år sen och kan inte leva utan nu...täcker jättebra, har inte varit lika bra i vinter, men kanske är för att jag har varit så torr...

Har medium och trots att jag är så ljus har den passat mig bra! Är bara den jag har testat så vet inte riktigt hur de andra färgerna är...

Men rekommenderas i alla fall:)

#11 - - Ida -www.lippstick.se:

Vacker bild!

Jag använder ID väldigt mycket när jag jobbar. När man har lärt sig teckniken är den väldigt smidig, samtidigt som märket är specialicerad på kännslig hud. Om det inte finns i rätt nyas får man göra som med andra foundations balanda två stycken, det kan faktiskt vara att föredra för en livfull och snygg bas!

/ Kram Ida

#12 - - ~Sara~:

Jag har provat i.d en gång och då upplevde jag lite klåda efter några timmar, tack vare bismuth, tyvärr. Jag tyckte också att porerna framträdde mer och sminket kändes lite "svettigt" och oljigt efter en stund. Ögonskuggorna däremot är underbara.

Till top