Barndomsminne..

Vardag / Permalink / 14
Nu vill jag höra ett barndomsminne ifrån er :) gärna ert allra första minne som ni kommer ihåg.

Satt och funderade igår och det allra första jag kommer ihåg måste ha varit när jag var runt 3-4 år och jag kommer ihåg att jag var ute och lekte och sprang sedan in och la mig i sängen med alla kläderna på förutom skorna och somnade. Minns än idag hur det täcket kändes och hur det var att ligga med alla kläderna på i sängen :D

Ojj de har ändra i Bloglovin :) spännande.

#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Min allra första måste vara när jag var runt 4 år och var på besök i Ryssland från Kuba. Jag satte ute med mormor på en bänk och vi rensade fisk jag och hon. Sedan minns jag att de hade en svart katt som jag och mina kusiner bråkade om vem som skulle få leka med den och jag fick göra det för att jag sedan skulle resa hem igen!:)

#2 - - Molly - MOLKAN.SE:

Åh, jag har typ världens bästa! Du kommer säkert inte att tro mig...



Mitt allra första minne från detta livet är att jag, mamma & pappa (min bror hade inte födds än) låg i sängen, jag låg mellan deras huvudkuddar, och tittade på Stålmannen. Vi bodde "mitt ute i skogen" då så vi eldade i den öppna spisen. Minns exakt hur det såg ut. Det var så himla mysigt



Har fått höra av mamma i efterhand att jag knappt var 1 år när detta inträffade.



Tycker det är ganska häftigt att jag minns det så tydligt.

#3 - - Langenfeld Jean-Noël:

..i remember when i was a child..,i watched "Benny Hill" on T.V with my father..,it was funny because i saw him smile..maybe it's not my first memory but the better..

#4 - - Ingrid:

Jeg husker så lite fra barndommen! Husker småting som å bli jaget av broren min, og å reise til syden og sånn. men ingenting veldig spennende!

#5 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Hm, det måste nog vara när jag sprang omkring och viftade med min klänning - utan trosor, haha. Mamma undrade varför jag inte hade trosor på mig och jag svarade för att hon inte tagit fram några! Så enkelt var det liksom.

#6 - - Mirka:

Oj vad svårt att komma på det allra första barndomsminnet, men ett av mina första minnen måste vara när jag var ca tre år gammal och hälsade på hos jultomten i finland. Kommer ihåg att jag satt i hans knä och att jag fick ett klistermärke på min tröja och att jag åkte i en riktigt stor rutschkana där.

#7 - - Elin - Design&Makeup:

Alltså jag har så många, kan inte välja:S

#8 - - Malin:

Jag vet inte vilket som var mitt försa minne men de kom väl i samma veva tror jag nog. Det var nog sommaren som jag hade fyllt 3 precis. Min mormor och jag var hemma i lägenheten och helt plötsligt så hörde vi gräsklipparen på gräsmattan utanför. Jag blev helt förskräkt och tänkte på alla maskroser som var där. Jag och mormor skulle ut och rädda alla från den "farliga" maskinen. Efter vi hade räddat så många som det gick tröttnade jag och började göra "krusiduller" av alla och gjorde en så kallad sommarsoppa. Kram

#9 - - Marcus:

Mitt första barndomsminne var när jag var runt 4 år gammal och skulle fira jul hemma hos farmor. Det var då tomten var ruskigt spännande men ändå så otäck. Jag kommer ihåg när tomten kom in igenom dörren (Det var min kusin som var tomte då) så sprang jag upp på övervåningen och började storgrina.



Efter ett tag så vågade jag gå ner för trappen och hälsa på tomten. Men hjälp så rädd jag var ändå.

#10 - - Kristina:

Mitt tidigaste minne är att jag satt och blev vickad på någons fot, som en gunga.. men jag tror att det var min pappas fot. Och han dog när jag var 3,5.. så de är nog mitt tidigaste. Men jag har många tidiga minnen innan dess... men efter han försvann har jag typ iinga minnen överhuvudtaget. =)

#11 - - Daniela/Neliz:

Hmm mitt tidigaste minne var nog när jag var runt 4-5år och gick runt utanför där jag bodde och samlade sniglar (med skal på) och la dem i ett litet akvarie jag hade. Haha, jag och djur alltså. Mjo, jag hade sniglarna som husdjur i mitt lilla akvarie då. Men det fick stå i trappuppgången för jag minns att det luktade riktigt illa.



Fina bilder du har tagit!!

Föresten, såg din lista med iPhone app's. Och nu har även jag lagt upp ett litet inlägg om min favorit app i kategorin "foto" på min sida.



Kram

#12 - - L I L I J A:

När jag var typ 3-4-5 år så bodde vi på landet & det gick en liten grusväg från vårt hus & ner till stallet. Jag var Batmanfanatikern nummer ett & jag minns att jag sprang från huset & ner till stallet - allt vad jag kunde - med ett svart badlakan som cape - & nynnade/sjöng (ok typ skrek!) DUNUNUNU DUNUNUNU BATMAAAAAAAN!!! Hela vägen ner.

#13 - - W e b - L i n n . n o:

Hmm... Første jeg husker. Må vel være når jeg satt i senga mi med grind og skulle klippe håre mitt. :P For storebror som var 11 år eldre enn meg hadde skinna seg. Og siden jeg så sånn opp til han så ville jeg det også. Heldig hvis fikk muttern stoppa meg. Vi hadde til og med besøk den dagen. :P Trur det er mitt første minne siden det er så svakt.



Haha eller kanskje første minnet var når muttern hadde glemt nøklene så ho måtte klatre inn i andre etasje med en stige. :P Kan tru hva naboene tengte. hihi



Så husker jeg vi hadde sånne mormoner som nabo og de hadde 7 unger eller noe. Jeg likte å leke med ho minste, men trur ikke den ene gutten likte det for han kom ut av huset med en en kjøkkenkniv og skulle kutte meg. :S dytta meg ned fra varandaen fra 2 etasje og tvingte søstra si til å dytte meg. :P Kan ikke si han var så snill, Men sånn går det vel når man produserer unger i hytt og pine. :P



Nei mye minner fra den tiden jeg bodde i det ene huset der. og da var jeg rundt 3-4år Egentlig rart hvor mye jeg husker fra den tiden for dette jeg fortalte nå er ikke halvparten en gang. :P

#14 - - ~Sara~:

Jag kommer ihåg jättelite från min uppväxt. Det känns som hela livet bara passerar och man vet knappt vad man gjort. =S

Nåt jag minns väldigt väl var när min lillasyster föddes när jag var 5. Jag kom nerför trappen tidigt på morgonen, syrran pratade i telefon och sedan berättade hon att jag fått en lillasyster. Jag började gråta, ville ha en bror. x)

Sen minns jag småsaker som när grannpojken, min bästa kompis kissade på deras brevlåda... det var nog tidigare. haha.

Till top