Cherry coke, pleeeease..

Vardag / Permalink / 6
Fästmannen, das big love, åkte ju nu imorse till Partille/Gbg med alla våra saker ifrån Högsjö(hans mamma bor där) och skickade nu massa bilder på den :) en liten walk-in-closet, WOOOAAAAAA. Även tvättmaskin och torktumlare finns, som en liten tvättstuga kan man väl säga, i köket hehe. Jag måste få komma ner själv och se hur den ser ut. Ca 1 ½ vecka kvar nu iaf. LÄNGTAAAR.

Idag har det varit packande och hundpromenader på schemat. Inte det roligaste att göra, men men :) packa är iofs kul, för då ska man ju någonstans och man har något att se fram emot. Hade gärna velat träffa Tsukii idag eftersom hon stannar här tills imorgon men ingen kunde hjälpa mig med alla djur. Men hon bor ju i Borås, de är ju inge långt alls :D

Gud vad sugen jag är på att sitta och nörda med The Sims eller nåt. Men sist jag spelade det, på gamla datorn, så kraschade den haha. Får spela Green Fingers på iPhonen istället. Hoppas ni får en mysig kväll. Tänkte skriva ett inlägg sen om mina tio favoritapps till iPhonen, ni som är trötta på telefonsnack kan ju blunda eller nåt ;) hihi Puss på er.

#1 - - Elin:

Jag bara älskar din blogg och designen! Vore superkul om du gjorde någon gratisdesign!! :)

#2 - - Mikaela:

Så skönt att veckorna bar aflyter på nu och att det snart är flyttdags! :) En Walk - in - closet är en tjejs högsta dröm så den ska du vara glad över, tjejen! :)



Det var kul att läsa och höra om hur kvällen varit igår och vad du fick - jättekul! :)

#3 - - ♥ Fotograf & Makeup Artist Linda-Pauline:

Haha! Vi gick på Ica Maxi i Borlänge och hittade både Cherry coke och vanilla! Fyfan vad glad vi blev:D Finns inte på flera mils avstånd här hemma.

#4 - - Mikaela:

Svar: Åh! Tusen tusen tack! gud vad glad jag blev :D

#5 - - Daniela/Neliz:

Åh nu blev jag sugen på att spela the sims och coca cola cherry! Damn you! ;)

iPhone tips kan man ju aldrig få för mycket av inte, kanske borde göra en "mina topp 10" jag med. (?)



Kram.

#6 - - ♥ Fotograf & Makeup Artist Linda-Pauline:

sv; hmm.. tror nog på vanilj colan! Iofs är båda goda på sitt sätt, liiite för söta ibland tycker jag bara. Annars grymma! För vi snackar om cola va? :D

Till top