Green Fingers..

Vardag / Permalink / 6
Roligaste spelappen till iPhone. Iaf som jag hittat än så länge. Det går helt enkelt ut på att man ska byta plats på krukorna och ge dom vad de behöver för att få fram blommor :D
Hela spelet kostar 7 kr och det finns en gratis testversion om man vill prova det innan. Riktigt beroendeframkallande haha!
L A M E ^.^

#1 - - Kristina:

Sv:

Ja, jag gillar att blanda flera olika färger på ögonskuggorna, köra regnbågar.. =) Men jag funderar på att beställa lite mer från nyx faktiskt men gillar "vanliga" ögonskuggor mer än de lösa.



Kollade på skinz.se efter ditt iphone skals inlägg. och jag hittade ett guldigt med fjärilar. Det skulle jag köpa om jag hade en iphone. =))



http://skinz.se/iphone-3g-skal/butterfly/butterfly-gold



Missade kanske det, men vad köpte du för skal som du väntar på? Kramar // Kristina

#2 - - Sofia Werlin - viktminskingsbloggen:

SV: det förstår jag att du gjorde..



Har du mycket med att designa bloggar för tillfället? Är sugen på en lite ny och somrig. Vill inte att någon annan ska göra den..

#3 - - Sofia Werlin - viktminskingsbloggen:

SV: jadå men jag kan maila dig istället. Egentligen är det bara färgerna och headern som jag vill ha ändrat..



men jag skickar iväg ett mail under helgen, det är inget som är akut :)

#4 - - Kristina:

Sv: Jo de är väll så, jag hittade mitt egna sätt att applicera flytande eyeliner idag så jag ska fortsätta öva öva öva. :)



Ah okej, ja det där skalet blir nog inte lika otympligt som det med pärlor och rosor på. Men det skalet påminde mig lite om fokii och hennes naglar.. och det är alltid roligt att ha lite annorlunda :) Men som du skrev så är det nog lätt att delar ramlar av då. Och rosor är ju verkligen något man associerar med dig :D



// Kristina



#5 - - Angelica:

TIps på apps: SimplyTweet (twitter), Gowalla (checka in på geografiska platser), ping! (gratis sms-funktion för oss m iPhone, man behöver inget mobilnummer utan bara personens ping-användarnamn).

#6 - - lena:

Det låter bra det med iphonen men man kan ju få ett måndags exemplar precis som med köp av bil :-) Det är ju inte kul.

Spelet låter roligt men som sagt var jag lär vänta tills min slitna mobil har betalats av suck. :-) tillsvidare får jag hålla mig tillgodo med dina efterforskningar om iphonen. Tack tack

Till top