Heidi Montag..

Kändisar / Permalink / 8
Måste nog faktiskt säga att även om hennes 10 operationer på en dag var jääääkligt överdrivet och onödigt så tycker jag att hon är väldigt mycket finare nu när svullnad och allt har gått ned. Innan såg hon verkligen hemsk ut. Dock gillade jag hennes annorlunda utseende som hon hade förut! Nu ser hon bara ut som en barbie.
Undra om de verkligen stämmer att hon har flyttat ut ifrån hennes och Spencers hus?! Bara att vänta och se när The Hills börjar igen för sista gången.

Bilder från: Posh24

Hennes halsband skulle jag mer än gärna vilja ha :) verkligen sött.

 

#1 - - Nadja:

Ja, dem på Elvis och Marilyn var dom första. Är inte riktigt nöjd med dom, men det var ju trots allt första gången jag provade :)



Har inte större koll på på the hills stjärnorna, men hon på bilden är inte vacker inte..

#2 - - Nadja:

Precis. Jag tycker att folk som inte är sönder opererade från top till tå har mycket charmigare utséende innan. Tex hon på bilden. Det var väl inget större fel på henne!?



Barbie trenden.. ja..

#3 - - San:

Fyy.. jag sökte på henne och hittade den här sidan.. före och efter bilder.. varför liksom.. undrar jag?? :s



http://www.huffingtonpost.com/2010/01/14/heidi-montags-10-plastic_n_423855.html

#4 - - Frida | z e r e n d i p i t y . s e:

Den första bilden var hon faktiskt riktigt söt på! :)



Jaaa, det ska bli spännande & se vad The Hills har att bjuda på! Sjukt bra trailer om nya säsongen finns ju ute! :D Men antar att du inte har missat de väl? :P

#5 - - Lexia:

Längtar jättemycket tills The Hills startar igen jag med! :> Men ursch gillar inte Kirsten alls, tycker bäst om Audrina och Heidi är rätt söt men väldigt osäker. Är väl därför hon opererat sig så mkt. :/

#6 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Hon ser ju bättre ut nu än innan operationen. Men jag tycker ändå att hon hade ett unikt utseende och vad faktiskt söt.

#7 - - Zarah-Lou:

Hon ser ju verkligen ut som en heeeeelt annan person!

Jag hade tyckt att det hade varit lite läskigt att ena dagen se ut på ett sätt, och sen komma hem och se ut som någon helt annan! Alla kort man har på sig själv sedan innan, hade inte de varit "läskiga" att se efteråt? Eller ja, jag vet inte.. men tanken är skrämmande på något vis!

#8 - - Malin - Q r i s t a a l l ♥:

Tjena, vilken snygg blogg! :O

Till top