Kräsen så inni h*vete..

Vardag / Permalink / 9
Har sprungit runt på kupolen nu i ca 3 timmar och inte hittat någonting. Har ju en snygg svart spetsklänning som jag köpte ifrån H&M nere i Österrike och tänkte kanske riktigt färgglada klackar och kuvertväska i samma färg till det men känner mig velig ändå. Usch... Önskar jag vore blond i vissa fall för då är svart klänning så himla snyggt. Men nu blir de ju svart klänning, mörkt hår, svart kuverväska och svarta skor :P begravning heeellooo!
Hittade en grymt fin prickig klänning på Wear It men axelbanden åkte ner konstant och jag kommer nog frysa häcken av mig i den, måste ha nåt på axlarna och kände att ingenting passade.

VILKA JÄVLA SKITPROBLEM. Blir så trött på mig själv. Köpte ingenting iaf och nu åkte älsk och ska fixa bilen så jag fick hem och tänka lite hur jag vill göra. Kuppan är ju öppen till åtta tack och lov.

Jag idag och sminkningen från paletten :) blev bättre idag. Provade med primern istället för hightechlighter och det var bättre till de skuggorna.
Nej nu ska jag göra mig en kopp kaffe och rota lite mer här hemma bland alla kläder.. Pusss


#1 - - Tess:

Hej hej!

Hoppas du får det skoj imorgon! =)

Vet inte om du fick mitt mail? Om inte får du säga till...=)



Ha en fiin Fredag

Kram kram

#2 - - Emelie:

Du pratade om någon emellan ni kommit till partille och att jag skulle beställa nu och vara först till kvarn? :) isåfall beställer jag en design nu!! hihi. eller uppfattade jag det fel?

#3 - - Fia ♥:

Men det är väl alltid så, man har hela garderoben och lite till fullt med kläder ändå känns det inte som om man har nåt att ta på sig. Lyckas man nertill så finns det "inget" upptill. Lycka till och hoppas du hittar nåt du trivs med :D

#4 - - ~Sara~:

Så där blir det ju alltid när man väl ska handla nåt. Springer man på stan utan pengar hittar man alltid massor! =P

#5 - - Desiré Tegnebrant - En blogg om mig & mitt liv:

Visserligen är det lättare att bära upp en svart klänning med svarta skor m.m. om man är blond då det som sagt inte blir lika mkt begravningskänsla, men det finns som sagt hur mkt snygga skor som helst att matcha det till, tror det skulle bli jättesnyggt med ett par knallrosa, pumps till m.m. Behöver ju inte gå hela vägen med samma färg på väskan om man inte kan bestämma sig :) Men tror du passar i det mesta ändå!

#6 - - Arzu:

Sjukt fin blogg, du designar as bra!

#7 - - Linn:

Sv; Haha ellerhur! & sololja ;D

#8 - - Daniela/Neliz:

Men vad kul, det låter jätte bra. Spike (min svarta) är lite reserverad mot större hundar, och är det ingen chi i dem så brukar han oftast känna av det. Är tydligen ett typiskt chihuahuor att känna av sådant. Sedan är han jäkligt nervös i början, osäker på både hundar och människor, men värmer upp efter ett par gånger. Mandos, min långhåriga är raka motsatsen oftast, en nallebjörn som älskar alla men härmar sin "brosa" om nu han skäller så sätter Mandos även igång han.



Åh vad bra att palett skuggorna var bättre idag, och wow, den färgen var riktigt läcker! Synd att du inte hitta nått till träffen, men det löser sig nog :)

#9 - - HHELENE:

Det är ju fantastiskt hur man kan ha sådana klädproblem inför imorgon, jag har precis likadant! Känner hur hopplösheten kommer och jag börjar snart seriöst fundera på att gå naken, naturligt och det finns ingen chans i världen att någon kommer ha exakt samma klädsel som mig ;)

Till top