Lite bilder från igår..

Andra Bloggare / Permalink / 7
Förbaskade kamera som sade godnatt efter ett tag. Kanske dags att inhandla en ny liten digitalis som man kan ha med sig. Den jag har nu är ju faktiskt 3-4 år gammal om inte mer och börjar sjunga på sista versen.

#1 - - ida forsberg♥:

svar:

Jaha, är de bra då? :)

är de typ "tunna" i färgen, eller har de mycket pigment? :)

#2 - - ida forsberg♥:

svar:

okej, har tänkt att beställa dem men tycker inte så mycket om när de är för mycket skimmer ;b men man får väl leva med de ;b hihihi

#3 - - Amanda:

Haha, ja vi kom in igen ;) Men ångrar nu att man inte åkte hem istället.. Mår ju som man förtjänar idag!! Haha.. Alltså fy, vad gräslig jag är.. Jag får sån extrem ångest över både sminkning & klädval igår så jag dör... Haha.. Känner inte ens igen mig själv i sånna där kattögon ^^, Jaa, det har jag ju! ;D Det ska jag absolut göra, det lovar jag :) :*

#4 - - Stina:

Hej! :) Träffades på bloggträffen igår! Tyckte du va riktigt trevlig så ja läre in och kolla din blogg :) Hoppas du hade kul och att vi kanske hörs/ses igen :)

#5 - - Daniela/Neliz:

ja precis, de små sakerna som man kanske inte tänker på när man väl ha sin käresta i närheten. Men man märker av dem allt för lätt när de inte är hemma.



Åh, önskar jag hade kunnat vara med. Får helt enkelt hoppas på att det blir nått liknande i Göteborg snart, skulle ju vara så kul! Hur var goodiebagsen då? Nått kul innehåll?



Hehe tacos är ju helt underbart!

Förresten, får jag fråga vart i Partille ni skall flytta till? För jag letar ju som sagt var ny bostad nu, och kan eventuellt få en i höghusen på andra sidan motorvägen (på allum maxi's sida) Min granne är nämligen uthyrare i de husen.

#6 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Åh hihiih kul o se de!:)

#7 - - TSUKII ♥:

Saraaaaaa :D kan inte du ta bort den sista bilden?! :DDDD

Till top