#1 - - Michaela - vardagsliv, bloggdesign och foto:

svar; hihi jaa :)

är Cervera en affär förresten? :)

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Oj, här var det jättevarmt, kunde inte ens gå med vårjackan =)

Ja vi bor i Trollhättan och ska flytta upp till Sundsvall, hade vi inte gjort det hade vi förmodligen flyttat ner till Gbg, men jag vill vara nära familj och vänner.

#3 - - Michaela - vardagsliv, bloggdesign och foto:

svar;

då ska jag kolla om den finns i närheten av hudiksvall :) blev riktigt sugen på en sån liten söting :D

#4 - - Frida:

Sv: kan bara tänka mig hur jobbigt du måste ha haft det! Men det är lite små konstigt. För hur jobbigt det än blir i vissa stunder så står man ut för vandra, eller det är kanske inte konstigt men jag fattar inte hur man egentligen står ut. Helst av allt vill jag bara vara med han dygnet runt helatiden.



Jag tror även att jag förstår att du har det jobbigt på den fronten just nu också. Jag menar, ni har bott i hop och varit tillsammans nästan jömt och nu helt plötsligt så finns han inte där lika ofta, närheten och tryggheten han ger dig är inte lika stark.. men snart så löser det sig ju :)



Jodå, min påsk var toppen! jens var ju här igen efter 2 månaders väntan och jag fyllde mina gyllene 18 år :P



Kramar

#5 - - Molly - MOLKAN.SE:

Haha, din hund är den skönaste jag sett :D Han är för go! Älskar videon när han stjärtar sin leksakshund! Vilken sötis :)

#6 - - tofva:

men skruttisar så sött!!

#7 - - Michaela - vardagsliv, bloggdesign och foto:

svar;

ja det va den verkligen!

så himla söt! vill verkligen ha tag i en sån ^^ älskar rosa! :D hihi

#8 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Haha så söt han är!



Tack, jag tror nog att du också har det fint! =) Du kan väl lägga upp lite bilder på nya lägenheten sen! Hade varit kul och se!

#9 - - Desiré Tegnebrant ♥ - En blogg om mig & mitt liv:

Hej. Älskar som sagt verkligen din kreativitet du har när du skapar och designar bloggar. Du är en oerhörd inspirationskälla och jag börjar själv tycka det är kul att designa när jag börjar lära mig mer och mer och börjar bli ganska duktig. Åtminstone rent amatörmässigt :) Och jag brukar hitta och lösa mina egna problem om jag ställs inför några, men... Jag måste bara fråga dig (även om det tar emot väldigt mycket att behöva fråga någon annan om hjälp) det här med "favicons" Jag hittade en jättebra guide på hur man steg för steg lade in en på bloggen, men jag hittar verkligen inte den igen och hittar ingen som kan hjälpa mig. Hur laddar man upp den, jag får liksom inte fram koden man ska lägga in på bloggen för att den ska synas. Har verkligen försökt att fatta grejen, men känner mig helt dum i huvudet nu efter att ha tragglat med detta jättelänge. Jag förstår verkligen inte hur man laddar ner iconen som man ex gör på http://www.favicon.cc/. hur får man fram källkoden?



tack på förhand och förlåt för den här oändligt långa kommentaren // Dessie

#10 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Oh toker, Gizmo och Leeloo är likadana haha tokiga!:)



SV: Tack hjärtat!:) Du e för go. Nä det är nog bara ljuset och att färgen släppt helt haha!

#11 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Toker! <3

Till top