O N E D A Y L E F T..

Vardag / Permalink / 6
Om ni ser någon faller ihop på gatan, ignorerar ni honom/henne då eller gör ni något åt saken?? Försöker ni hjälpa personen ifråga, eller går ni bara därifrån? Det tåls att tänkas på hos många som anser att man ska sköta sitt och skita i andras fejder mm mm.. Samma sak, men ändå så olika!

Nu var det iallafall en ynka liten dag kvar :) behöver inte önska att dagarna skulle gå fortare, för fort går det. Hinner ju inte ens fatta att man vaknat innan man ska sova igen haha.
Var en härligt mörkturkos/mörkblå himmel ute ikväll. Blev ju lite inspirerad till att sminka faktiskt :) men de får bli sen när vi kommit ner.
Älsk säger att vi ska åka iväg och göra nåt i helgen. Det är en överraskning?! Och han vägrar säga vad fasiken det är vi ska göra. AVSKYR sånt där :P när man inte har kontroll.

Nog från BitterF*ttan för idag ;D hoppas ni sover gott.. Kisses 'n' hugs!

#1 - - Blue Velvet:

Otroligt vacker bild!

#2 - - Anonym:

Sv: Vad vet du om mitt hjärta? :) Du känner mig inte så vad kan du säga om det?



Varför slösar du tid på mig egentligen? Roar du dig?

Om du inte förstår så tycker jag det är ganska kul att ni båda två fortsätter fast allt är borta som hon bad mig ta bort! Men ändå är ni lika otrevliga och käftar !



Lite skrattretande faktist, Men du har en fin blogg tycker inte du ska förstöra det med en dålig personlighet

#3 - - Camilla - Webdesign & Foto:

sv; Hehe okaj, ska kika in där då. Men drygt o vänta så länge, :P



Åh va tiden har gått fort, har läst din blogg lite då o då o nu är det redan så nära att det bara är en dag kvar, roligt för dig/er :)

#4 - - Petra:

Jättefin bild. Har du ljuset bakifrån, framifrån eller ifrån sidan? Jag får inte till några fina bilder och jag tror att det beror på att jag har ljuset bakifrån.

#5 - - W e b - L i n n . n o:

Ja dagene flyt så fort. Åh du minte meg på å se på klokka. Dæwen 22:10 :S jeg trudde kanskje den var 20:00 Makan rekker ingen ting om dagen. :P

Utrolig fint bilde. Nå fikk jeg lyst til å ta bilde av min også, Men som sakt kl er 22:00 For mørkt i vinduet nå :P

#6 - - : : T S U K I I : ::

skit i den därsaken sara, inte värt och lägga ner mer luft på den omoraliska personen som ändå inte tar till sig något man säger och dessutom har brist på respekt!



När människan skulle hålla på och greja och kasta ur sig fula saker, DÅ passade det utmärkt. Vafan, man är väl fortfarande arg efter att nån jävel ha bettet sig på det viset och uttryckt sig så? Nä, då har man INGEN rätt att bli upprörd efter att blivit påhoppad och anklagad för saker, men skit samma!



du är en absolut underbar person, fattar inte va den saken får "dålig personlighet" ifrån haha, däremot kan man konstatera en hel del saken om den idioten!



vet att du flyttar imorn, lycka till sötisen! <333

Till top