Quiet..

Vardag / Permalink / 4
Sitter och designar för fullt, därför är det lite tyst på bloggen just nu. Ni får stå ut sötisar.
Lurar i öronen och en Cherry Coke håller mig sällskap hehe. Slängde i lite färg i håret tidigare under kvällen också, men de verkar inte som att mitt hår vill dra åt sig så mycket mer såsom det brukar, tecken på att det inte mår så bra kanske. Färgar alltid håret med de där Glossy från Loreal. Intensivtoningen, känns som att det är skonsammare för håret. Kanske har fel :P färgar inte håret direkt ofta heller, när de börjar bli dassigt och utväxt färgar jag bara utväxten och drar ut lite färg i håret, aldrig så hela håret är färgdränkt.

Nu babblar jag bara en massa strunt hehe. Dags att fortsätta. Puss puss på er

#1 - - Kristina:

Sv: ja de är jätte härliga mattor :D så tror absolut att ni kommer gilla den. =)

#2 - - Elin - Design&Makeup:

Eftersom frukt egentligen är ett nono för lchf:are så ska man egentligen inte äta frukt, det är som godis. Hallon är väl det enda man kan få unna sig isåfall typ frukt- och bär-väg.



Man ska undvika kolhydrater och socker. Fruktos är en slags socker som du säkerligen vet om att det finns i frukt och frukt innehåller en hel del kolhydrater också. Dock tror jag att det inte är så farligt om man äter i små mängder, det intalar jag mig själv iaf för jag köpte en ananas igår. haha jag åt tills tungan brändes sönder, tror jag är lite överkänslig ^^

#3 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Jag vet faktiskt inte. Somnade liksom innan jag hade gråtit klart tror jag. Idag är det väl lite sådär, fortfarande lite emotionell, men det känns väl skönare också på ett sätt.



Tack så mycket Sara :) Du behöver inte säga nånting egentligen, vet själv att det är svårt att veta vad man ska säga i jobbiga situationer. Det är känt att bara ha någon som finns där och förstår. Killar förstår ju inte alls grejen med att man måste få gråta lite ibland.



Ja, jag försöker att se det positiva i det hela och att det kommer bli bra till slut :) Tack så mycket!



Kramis

#4 - - celine:

så härlig bild.. hur har din morgon varit?

Till top