Rubrik rubrik :P

Vardag / Permalink / 4

Jag har verkligen inga rubrikideér kvar längre. Har blivit några stycken under alla år man har bloggat. Inspirationen tryter. Försöker verkligen göra några utlottningsdesigner också men kommer ingen vart. Det står helt still. Gör klart bakgrunden sen kommer jag inge längre :( det är bara helt blankt. I need a vacation så inspirationen kommer tillbaka.


Nu är iaf hundarna kissade och klara och ligger och myser i korgen. Eller Whisky ligger i korgen och Zamme ligger utslängd på golvet bredvid korgen haha. Snart får de mysa bredvid mig i sängen istället. Egentligen får dom inte sova där men känner mig lite ensam.
Imorgon är det montag, trevligt. Bara 3 ½ dag kvar tills babe kommer hem igen. JIPPIIIEE. Om en vecka är det bloggträff, kissnervös är jag haha :D men de kommer nog gå bra förhoppningsvis. Kommer ju ha Tsukii vid min sida hoppas jag hihi. Den lilla digitalkameran får följa med. Vågar inte riktigt ta med mig den stora, kanske. Eller jag vet inte. Hade ju varit skoj med lite finare bilder :)) vi får se.

Men nu ska här sovas, imorgon är en ny dag. Förhoppningsvis solig så man kan sitta ute med en kopp kaffe :)) Puss puss hoppas ni får sova gott!

En bild tagen för några år sedan när vi åkte till Öland :) här står vi högst uppe på Långe Jan?! Kan de stämma? Ja iaf, en av fyrerna. Var första gången jag var på Öland faktiskt. För mig är det vanligtvis Gotland som gäller :) hihi. Blåste som faen gjorde de iaf.
#1 - - Babbi - Bloggdesigner:

Samma här, har noll inspiration till designz och rubriker :(

#2 - - cassandra:

Åh herregud vilken UNDERBAR design !! ;o

Hur har du lärt dig allt och hur lång tid tog det ? :)

#3 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Svar: :( Nej, inte vad vi har märkt ännu. Han visade inge tendens till t ex epilepsi under operation eller uppvaktning och därav bör han inte få det (kan vara vanligt under såna olyckor). Dock kan men komma i efterhand, kanske 1-2 år senare om skadan gjorde något ont på hjärnan. 16e april har det gått ett år så vi hoppas fortfarande på att ingenting ska komma så här i efterhand. När vi fick hem honom grät jag en del. Det var som om han inte fanns kvar (som om han vore en annan hund) men vi arbetade jättemycket med det och idag är han bättre än förut :)

#4 - - Linnéa:

sv; haha, ja verkligen! ;D

Till top