Skaffa Spotify Premium, Gratis..

Vardag / Permalink / 6
Ärligt så vet jag inte om det funkar än. Man måste först svara på en massa frågor i en enkät. Ni vet som man får göra om man är medlem i gratissidor. Och detta är helt gratis. Sedan måste man värva 6 st medlemmar och dessa måste svara på samma frågor innan de räknas som en värvad medlem.
Så vill du ha Spotify Premium. Prova du med :) och funkar det så kommer jag såklart skriva om det i bloggen!!!


Så snääälla, bli medlem och svara på någon av gratiskampanjerna och låt mig få värva er :) vill så gärna ha Spotify i mobilen men det funkar ju bara med Premium tyvärr och annars kostar det 99 kr i månaden. Inte mycket iofs men ändå :) många bäckar små.

-----  -----

Weeeiii, tack ni tre som har registrerat sig än så länge :) bara tre stycken kvar och imorgon är det helt enkelt upp till bevis om det funkar eller inte!!
#1 - - Charlotte:

Hej :) Nu har jag hittat tillbaka hit också. Skoj. Själv har jag bytt adress så du får gärna kika in där om du har lust :)

Allt bra med dig?

Kram

#2 - - Malin:

Sv: Jag vet inte för det står att du inte är aktiv men det kanske uppdateras efter ett tag men det borde om du svarat på frågorna o sånt. För mig tog det ett tag tills det ändrade till att jag hade valt kampanj. Men jag ser din mailadress iaf =) Tack.



Självklart håller jag dig uppdaterad om detta =) ja men allt e fint med mig annars. Ska börja ta tag i livet och börja söka jobb. Lite scary faktiskt men det fixar sig. Kraaaam!

#3 - - Blue Velvet:

SV; Tack gumman!!!!!! =D

#4 - - Nelia:

Sånna sidor fiskar bara efter folk som gör enkäter, det finns inte en chans att dom ger en riktig premium, i så fall kan man lika gärna köpa för det kommer ändå kosta 99 kr i månaden. Med tanken på vad man får tycker jag att 99 kr är ett kap...

#5 - - Malin:

Sv: Okej ja man får väl vänta segt som det är.



Ja lycka till själv. E säker på att det kommer gå hur bra som helst.=)Men vet aldrig vart man hamnar liksom. Kram

#6 - - Michaela - vardagsliv, bloggdesign och foto:

funkade det? :)

Till top