Skalle in der bang..

Vardag / Permalink / 8
Igår kväll hade jag ont på vänstra halvan av skallen och idag är det den högra. Går toppen bra för mig. Därför är det dött just nu och så finns det ju ändå inget att skriva. Och det verkar som att fler känner så just nu i bloggvärlden. Det är väääldans dött överallt.
Snart dags för mammas goda biffstroganof och sen blir det en eftermiddagspromenad med alla vilddjuren i det fina vädret. Gissa vem som lapar sol i sängen? Whisky, soldyrkaren nummer ett.

Haha jag är ju med i en rekryteringssida, för jobb, och har fått förslag vilka jobb som skulle passa mig. Dessa förslag får jag efter att ha sökt jobb i en butik som butikssäljare:
Akut sökes kille ej äldre än 16 år skånsktalande men bosatt i göteborg med omnejd till TV-serien Starke man!
Lasbilsmekaniker med brinnande intresse för fordon!
Sångerskor endast bosatta i göteborgsområdet till Reklamjinglar


Blir nog inte så mycket mer uppdateringar idag, måste försöka vila skallen lite. Den mår nog inte särskilt bra just nu. Undra om det går något bra på tv ikväll?! Man tycker ju att lördagar borde vara proppade med bra program, men det är sällan det stämmer. Jajja. Hoppas ni får en mysig kväll allesammans. Kisses ^.^

#1 - - Mirka:

Vilka bra förslag du har fått :) Den första verkar ju passa som handen i handsken ;)

#2 - - Kristina:

Sv: Tack så mkt! De finns hos gina tricot. 149;- tror jag det var.. Det är mina nya favorit leggings.. men jag tror att man ska ta en storlek mindre än vad man brukar för de blir lite stor i midjan (tro de eller ej) hehe.



Jag har totalt missat att tjuvkikat finns.. haha. det ska jag kolla upp på en gång! :D



Hoppas att huvudvärken går över, så otroligt retsamt att ha huvudvärk! Testa att ta en halvliter vatten och ett äpple eller mandarin, de brukar göra susen för mig. Absolut när jag jobbade med datorer 8 h om dygnet :D



Kram kram

#3 - - Kristina:

BTW: hur funkade ögonskuggan med hightechlightern?? jag använder mousse foundation under och duttar på lite extra så blir de lite mer färg i rutan :D



kram

#4 - - Nadja:

Ja de är ju så.. försår inte hur jag kunde se ut som jag gjorde för år sedan. Fyfy! Men så tänker man nog också om 10 år igen.. o herre, hur kunde jag se ut som jag gjorde då? ;)

#5 - - Malin:

Visst var dom fina? Blev helt kär =) 49kr/st kostade dom (det är två st som jag satt ihop!) & kommer nog köpa fler faktiskt =) fanns i grått också, gillade dock dom vita bäst men tror nog de blir ngn grå också. Dom är balla =)



Vet inte, inte behövt rengöra den än :p men en av katterna kräktes på den & det va absolut inga problem att torka bort, smidigt & inge spår kvar =)

#6 - - Emma:

Söt bild på eran hund :)

#7 - - ALICE ¤ BLOGG:

Aww va sööt<3

#8 - - ALICE ¤ BLOGG:

Hihi,jag älskar gosiga hundar :)

Till top