Är sommaren påväg??

Vardag / Permalink / 8
Ryktas om att det ska bli snö i helgen?? Ni skojar med mig hoppas jag :S hemska tanke. Snö på bloggträffen funkar jusom inte haha.
Imorgon blir det till att fortsätta och rota i alla lådor efter nåt att ha på sig. DÄMIT. Annars blir det en tripp till kära Kupelolen. Har sett fina klänningar på Lindex, kan ju kanske finnas något.

Men nu ska det sovas bredvid min underbara soulman :) älskar honom högre än någonting annat i livet. Godingen. Puss puss på er, hoppas ni redan sover gott.

#1 - - Marcus:

Ryktet är rikitgt..det ska bli snö...hhhuuuu!

#2 - - Linda - ndaiL:

Usch, jag har ocskå hört att det ska bli snö i helgen, hoppas verkligen på att det är fel fel och mer fel.



Jag vill ha vår och sol! :)

ger inte upp hoppet..

#3 - - Savefors♥:

Kikar in och önskar dej en trevlig helg =)



Kram Savefors♥

#4 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Haha, ja jag vet, sambon var likadan förut. Nu är det jag som köper grejer till honom istället, så det brukar gå runt på det viset ändå ^^

#5 - - Ida -www.lippstick.se:

Hoppas du får en härlig dag!

Jag hoppas verkligen inte att snön kommer igen men det skulle vara ganska typiskt aprilväder!

/ Kram Ida

#6 - - Daniela/Neliz:

haha jo det är ju jäkligt nära Partille. Får se till att ta en liten hundträff om du vill när ni kommit hit igen. Dina hundar är ju rätt små och de är de enda mina hundar tydligen kan slappna av ihop med. Om du vill då vill säga.



Åh bloggträff är ju så kul! Hoppas du hittar nått fint att ha från Lindex. Underbar bild du har i inlägget också, fyllda sommarängar är nått man saknar nu.

#7 - - Jennie:

Usch nån snö i helgen låter inte trovärdigt.. itne härnere iaf :P



Hoppas allt är fint med dig, inte kunnat in o uppdatera mig i din blogg pga fullt upp med min nya praktik men ska kika igenom lite snart :)

#8 - - anna:

här i gränges snöade som f*n inatt, men hann smälta undan igen iaf.. men dem har lovat mer :( och vi som precis har satt på vintersulorna på bilarna :O

ja hoppas att det blir bra väder för er iaf :)

Till top