Tävlar hos Kristina

/ Permalink / 12
Jag är med och tävlar om två produkter från e.l.f hos Charade..
Fjärde gången gillt eller nåt sånt :D håller alla tummarna. Vill så gärna prova det!

#1 - - marie :: pixelhoe:

Gud vilken härlig design du hade :)

#2 - - moaa:

Mysig bloggg du hade :)

#3 - - johannas.:

Glad påsk till dig med!

#4 - - Trash. Crash. Stash.:

Glad Påsk på dig med :D!



xoxo



//TCS

#5 - - Fia ♥:

Svar: att folk blir sura om man inte vill vara med i deras frågestunder är ju sjukt om nåt... Men det känns som om det har blivit en enda hysteri kring det här med bloggandet, en tävling. Vem som tjänar mest o vem som blottar sitt privatliv mest osv. Det är väl lite likadant kring frågestund, den som får mest o bäst frågor får ännu mer vatten på sin bloggkvarn och höjer sitt ego lite mer. Hoppas helgen har varit en bra :)

#6 - - Anna-Maria:

Jag håller tummarna för dig.. ;o)

#7 - - B R O W N S U G A R:

Hoppas verkligen du vinner :)

#8 - - Molly - MOLKAN.SE:

Lycka till gumman :)

#9 - - Kristina:

Åh vad roligt att du är med!!! ser väldigt ljust ut ;) för du är den enda under hela dagen som velat vara med.. haha.



Jag vet dock inte hur jag ska kora en vinnare (om det blir fler som deltar dvs ;)) vet ju att du gjorde något nummer system när du lottade ut designer förut i höstas/ somras, hur gjorde du då?.. annars kör jag bara "dra lapp" haha.



hum. förstår inte varför min http och namn allt för ofta försvinner när jag kommenterar hos dig.. därför jag alltid skriver mitt namn i slutet av kommentaren för att vara säker så du vet vem som skriver.. ;)



Hoppas du trivs med din nya iphone!



Mvh

Kristina

#10 - - Fia ♥:

Svar: Mhm, jag ser bloggandet mer som en grej att kunna ha som minne, som en bilddagbok lite, men mycket mer personligt, men ändå avståndstagande. Sen så tycker jag att det är rätt roligt att bara skriva. Att tjäna pengar på det känns bara tradigt. Vill man tjäna pengar är det bättre o jobba, skaffa sig erfarenhet. De brudarna & grabbar som tjänar skorkovan nu i unga dagar kommer antagligen ångra sig om några tio-tal år då de sitter med en blogg som ingen längre läser och ingen direkt erfarenhet av ett "riktigt" liv då de festade bort det för reklam-pengar..



Bloggen känns mer som ett sätt att kunna visa familj o vänner vad som händer. Jag själv bor 20-25 mil från mina närmaste vänner & familjen så då blir bloggens om en liten uppdatering & vardagskontaktmöjlighet för dom.

Det där sökandet av läsare/besökare känns bara överdrivet. Om nån väljer att följa mitt liv blir jag bara glad.



Känns som om det inte finns någon anledning till att försöka vara störst bäst o vackrast på nätet. Bättre o ha nära vänner som känner en väl på hemmaplan..

:)

#11 - - Daniel Vardakis Lemke:

Om du känner dig mogen att göra så så gör det då.

#12 - - Linda:

Hoppas du vinner!! :) jag har provat deras mineralmakeup å den e super! :)



Mvh

Lindah

Till top