The last night together..

Vardag / Permalink / 8
Sökte precis jobb hos Åhlens :) där hade de varit sjukt kul att få jobba. De har ju allting. Kläder och smink blandat med hem och filmer mm. Håller alla mina stackars tummar. Jag vill ju så gärna. Hoppas bara att det kom fram nu..

Både älsk och jag är iaf supernöjda med våra iPhones :) eller ja, vi är nöjda tills telefonräkningen kommer haha. Men har ni några roliga app-tips så får ni gärna dela med er.

Sista kvällen med älsklingen. Det känns verkligen tungt och drygt. Vart tar dagarna vägen? Han själv verkar inte heller ha världens lust att åka ner dit igen och sitta och vänta. Men snart så. Mindre än en månad kvar. Det ska bli så jääääkla härligt. Vi har redan inhandlat sängstomme och byrå och min älskade köpte även LUDDE, ni vet fårskinnsfällen. Har velat ha sånna bredvid sängen lääänge men det har inte blivit av. Och nu ligger dom i en påse och bara väntar på att få åka ner till Partille med oss.
Men nej nog från mig för idag. Vi hörs imorgon. Pussar ^.^

#1 - - Anonym:

Jag har också fårskinn vid min säng hemma hos mamsen och det är helt underbart! Har ett på vardera sida så de är mysigt att sätta ner fötterna på morgonen. Tyvärr får de inte plats i lägenheten då de är för trångt mellan sängen och väggen. Men när vi flyttar då kommer fårskinnet med i flytten ;)



Vad köpte ni för sängstomme då? Vad roligt det ska bli och följa dig när du inreder er lägenhet! Hoppas att du får ett bra jobb där nere i götet.. och jag antar att H har ett liknande jobb där?



Mvh

Kristina

#2 - - fia:

Svar: ja, det är skönt att kunna bara få babbla av sig. de som använder bloggen som inkomst och levebröd borde nog ta sig en funderare. Hur kul kan det vara om ett tio-tal år o deras eventuella barn hittar bilder och andra fruktansvärda texter. Nej, tackar vet jag personliga ärliga och seriösa bloggar. Som inte skryter.



:)

#3 - - Frida:

Jag vet precis hur det känns när det kommer till "sista natten". Jag hade sista natten tillsammans med Jens igår och nu ska jag vara utan han en månad till.



Kan låta fjånigt men jag kan knappt sova, känns så himla tomt när man har haft sällskap sen i torsdags och helt plötsligt blir ensam igen för flera veckor. Nä, distans är inget roligt men jag tror det är en fas man måste gå igenom :)



Hoppas du har haft en underbar påsk! :)

#4 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Hihih vad kul att ni är nöjda!:D

#5 - - R E G H I N A:

åh vilken fin bild :}

#6 - - Elin - Design&Makeup:

Vad skönt att allt snart är "över" och ni äntligen får er ett riktigt hem =)

#7 - - Anna - Bebis i magen♥:

håller tummarna för dig :)

fin bild :)

#8 - - Kia | Bloggdesign:

kom på en till kalasbra app. - Hipstamatic. en kalasbra app som gör att bilderna från Iphonen blir lite roligare. :)

Till top