The Price Of Beauty - Avsnitt 5 - Marocco

TV-Serier / Permalink / 7
Någon mer än jag som tycker det landet verkar otäckt? Mamma och farmor har varit där och mamma sa det att hon aldrig mer skulle åka dit pga av äckliga män som kladdade och betedde sig illa mot dom för att dom var tjejjer.

#1 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Tack så jättemycket gumman :D

#2 - - Nicole:

Kollade på hela avsnittet! Var ju kul :)

#3 - - Carina:

Jag var i Marocko för drygt 7 år sen. Reste med min dotter som var 12 då. Vi hade det jättebra och kan båda tänka oss att åka dit igen.

#4 - - Linn:

Varfööör har hon klippt av sig allt hår! :c

#5 - - Linn:

Sv; Haha var det?! Ahmen gud va skönt. Dog lite ;D

#6 - - Linn:

Sv; Hahaha TUR! tänkte väl!

#7 - - Anna:

jag har aldrig varit i marocko men väl i tunisien och har förstått att vissa uppfattar situationen som liknande där. min upplevelse var att vissa grejer var lite obehagliga men att mycket var helt fantastiskt. precis som om man åker till vilken storstad eller vilket chartermecka som helst - det är bara olika saker man stör sig på och man är olika van att hantera vissa situationer. sammanfattningsvis tror jag att det handlar om stor oförståelse från BÅDA håll och en kulturkrock som är betydligt större än den i t.ex. grekland, spanien eller turkiet. skulle gärna åka tillbaka till tunisien och prövar gärna marocko också.



varför skriver jag detta? för att fördomar är fördomar och fördomar är otrevligt. med det menar jag inget illa, för alla har vi fördomar, men... man bör åtminstone veta om att man har dem.



tja.

Till top