Too Faced Lip Bronzers Duo Lip Gloss

Shopping / Permalink / 2
Ohh dessa såg så himla härliga ut :D det rycker i läppglansnerven hahaha. Men jag ska försöka hålla mig.
De kostar 219 ;- hos Beauty Planet och finns i färgerna: Pink Leopard(rosa/brun) Snow Bunny(vitskimrig/brun) Sun Bunny(brun).

Beskrivning:
Lip Bronzers Duo Lip Gloss ger dina läppar en solkysst look och glans. Too Faced Lip Bronzers Duo Lip Gloss innehåller vitamin E, tropiska smaker/dofter och två glans i ett som ger en perfekt glans och färg! Detta Too Faced läppglans ger en naturlig färg till läpparna och passar lika bra på stranden som på festen! Too Faced Lip Bronzers Duo Lip Gloss används som det är eller kan läggas ovanpå ditt läppstift.

#1 - - K A R O L I N A - foto & vardagsblogg:

Hehe, när jag testade den första gången så blev man lite "paff" jag vet inte riktigt hur "priset" stiger. Om det beror på designen eller hur många inlägg man har eller så... Men min är iallafall värd 3 317 kr, enligt räknaren(A)

Hihihihi:)

#2 - - Laura:

De verkar bra men jag tycker att det kostar lite för mycket, alltså, Too Faced produkter är dyra, det är normalt att det kostar lite mycket.

Jag har aldrig provat Too Faced produkter men jag skulle gärna prova deras ögonskugga bas, ögonskuggor eller deras lipstick :)

Till top