Trött...

Gnälligt / Permalink / 14
Trött jag blir på tröga jäkla människor som inte fattar att när man kommit på dom en gång med att sno bilder och dylikt så håller man koll på dom.. Och när de dessutom fortsätter så inte fasiken lämnar man dom utan tillsyn en längre stund och alltid när man spanar så hittar man nåt de har tagit ifrån en. FAN SKAFFA ER EGEN JÄVLA FANTASI! Över hela min bakgrund och bakgrunden bakom inläggen står det Candis - Sara men ändå hittar de kryphål överallt för att kunna ta bakgrunden och sedan klippa i den och lägga in den på sin egen sida.... Har även sett att de går in i mina testbloggar och hämtar bilder och dylikt så nu är alla testbloggar lösenordsskyddade.
Funderar nästan på att skippa flashig bakgrund helt och hållet för att slippa dessa förbannade iglar. Inget kan göra mig så arg som dessa människor!!!
Speciellt när man VET med 100 % att bilden är från en själv också som man själv har knåpat ihop.. Nej usch.. Jag är jättepatetisk, I know....
Så just nu funderar jag på att helt enkelt radera allt vad bakgrund heter och ha nåt riktigt tråkigt som ingen vill ha. Hur kul är det?! Tack för att ni förstör för andra för att själva kunna tjäna pengar...
#1 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

SV: jag såg det precis och jag har svarat på det med :D

#2 - - ♥ Fotograf & Makeup Artist Linda-Pauline:

Förstår att du hatar det, hatar också när folk snor bilder! Hänt ett par gånger. Och hon liksom skrev att hon varit ute och fotat dom, liksom en hel historia kring en bild hon inte tagit? Då är man psykiskt sjuk...Men tyvärr, kan man ju inte göra någonting åt det. Du får väl ta det som en komplimang ;)

#3 - - Molly - MOLKAN.SE:

Jag kände likadant när jag bytte design nu. Det är så himla tråkigt när folk inte förstår vad som är mitt och ditt!



Känner verkligen med dig!

Massa kramar <3

#4 - - Kristina:

Men gud va tråkigt!!! Jävla skit! Okej att man blir inspirerad men man ska fasiken inte sno! Aboslut inte bilder och bakgrunder! Det är de som är det sura med att vara duktig. Varför liksom?



När du skrev "tjäna pengar" är det någon som säljer designer då alltså? Om man ska försöka vara professionell så ska man absolut inte ge sig på andras arbete!



"inspireras, ej kopiera" är ett bra motto



Kramar

#5 - - Anonym:

aha okej, tack ändå:)!

#6 - - ♥ Fotograf & Makeup Artist Linda-Pauline:

sv; Haha ja jag skällde ju som fan, anmälde och hela skiten. MEn hon tog bort dom och skrev värsta förlåt att "hon är ju inte så duktig" hon är typ psykiskt sjuk började hon snacka om..men det tog jag inte som en ursäkt! Håller koll på na ibland utifall :)

#7 - - Emma:

Jag hade också blivit irriterad! Inte patetiskt alls!

#8 - - Sofie- Amor vincit omnia:

så tråkigt att folk ska förstöra! blir se arg på dom fast jag inte vet vem det är men blir arg iallafall...din design har blivit jätte fin! :)

#9 - - TSUKII ♥:

jag delar din ilska med mig själv! satt precis och kollade på alla "PIXEL" bloggar och där det står FOTO-DESIGN-hjärta hit och dit när deras bilder och design inte ens är i den nivån för att ens kunna uttrycka sig...! vad fan är det som händer? När jag hade pixel blogg från hela början, vem visste ens vad det var liksom? haha nu ser alla bloggar bara likadana ut, så jävla tråkigt.. jag känner bara för att lägga ner hela bloggsaken, fy fan alltså...



och folk som kopierar andras verk är bara så jävla ****... för att inte ens nämna folk som köper saker som nån annan har, klär sig likadant, försöker fota liknande bilder, med andra ord ha en blogg där de försöker va nån annan bloggare utseende och material-mässigt. jag menar.. hur fan tänker man då?



och ine för att va sån men texten "inspirera - inte kopiera" som jag skrev förra året, den är fan på alla småbloggar nu. okej om det är lite större bloggar som jag vet följer min blogg och lånat texten, men liksom i princip ALLA bloggar nu? nää alltså....

#10 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Idioter hela bunten. BLÄ på dem!

#11 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

TACK!! Den nya headern blev jättefin trots en mindre förändring och signaturen blev med fin :)



jag hoppas att du blev nöjd med summan :)

#12 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

SV: nej men du ska ha lite för att göra jobbet med tycker jag :)

#13 - - Joysan annan charm med spetsen.:

Men fy fasen vad tråkigt att du fortfarande inte kunde få ha din design ifred :-(. Det är jättefint med det prickiga men...det var ju en helt annan charm med spetsen. Fast jag förstår dig verkligen...att du tog bort de bilderna...Hoppas allt är bra med dig annars! Lyc´ka till med flytten också. Säger det redan nu för jag har blivit sååå kass på att kommentera bloggarna jag läser...hihi. Kram/Joysan

#14 - - Sally:

Så grymt irriterande att folk inte kan skilja på ditt och mitt! Synd att det alltid ska komma folk och förstöra för en. Men jag tycker att din nya bakgrund är minst lika fin. :)

Till top