Lördag..

Vardag / Permalink / 7
Nu äntligen är den sista designen gjord och kommer förhoppningsvis läggas in senare idag. Så nu tar jag semester tills vi kommit ner till Partille igen och ska försöka fixa iordning min egen förbaskade design undertiden :P
Älsk skickade ett MMS idag, på en glass, en Solero KOKOS glass. MOOAAA. Guuuud så gott. Varför finns inte den här i sverige?? Varför ska alla roliga och spännande smaker finnas utomlands för?!
Nej nu är det fikatajm. Puss

Hahahaha läste denna på InteAlltid igår hahahahha.
Min mamma jobbar i supporten på ett företag och har berättat detta för mig flera gånger, alltid skrattande så hon nästan tappar andan.

En dag ringer en person med mörk, grov röst och frågar efter någonting. Mamma kan inte få fram informationen precis då, utan ber om att få ringa upp:

- Kan jag ringa upp dig om ett ögonblick? Vad hette du sade du? Göran?
- BIRGITTA!


Mysplutten!

#1 - - FF [Frida - Fotografering]:

Svar: Jaha okej. Men då vet jag. :)

Nej jag fick för mig i skallen att du kanske bodde där. :o

#2 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Skönt att du är klar med designerna :) glöm inte bort min header sen men den är det ingen brådska med :)



åh solero kokos lät gott :)

#3 - - Nadja:

Ja det var en rätt så stor skillnad faktiskt! :D

#4 - - Emma:

hejhej!

Jag tänkte bara säga att jag lånade din "om hundarna"-lista när jag skulle göra en liten lista om min lilla hund Kevin! Tyckte du hade med så bra punkter så tja, jag lånade den helt enkelt och jag hoppas att det är okej! Om inte så är det bara att säga till så får jag göra om den :)



Kramar Emma

#5 - - Anna - Kärlek på jäsning♡:

vad skönt att vara ledig ifrån det ett tag då :)

ska du byta bloggplats sen då?

#6 - - Junitjej:

En sådan mysig bild på vovven!!

#7 - - Elin - Design&Makeup:

HAha det där har hänt mig ,eller ja nästan. En telfonförsäljare ringer och frågar eller mamma eller pappa, minns inte. Jag berättar att de inte är hemma varpå tjejen i telefonen frågar om jag är SONEN i huset? ^^ Du har ju hört min röst i videoinlägge, haha bara att döma om det är kill-aktigt nog? ^^

Till top