Monday..

Vardag / Permalink / 11
Då var sista helgen i Borlänge gjord och klar. Bara 3 dagar kvar. 90 % av allting är nedpackat i lådor och tidigt på torsdagmorgonen så bär det av neråt mot Partille igen. JIPPIIIIIEE.
Idag ska mamsen och jag åka mot Kupolen och spendera ett litet presentkort jag fick på bloggträffen på Wear It. Hade ju hoppats på att de kanske finns några lackleggings eller cykelbyxor i spets :) vet ju att världens finaste polkadotdress finns där, men den håller jag fingrarna ifrån hehe.

Varmt och skönt ute, lite småmolnigt men de gör inget så länge de inte regnar och fortfarande är varmt. Hääärligt. Sjukligt shoppingsugen också men eftersom kära alfa-kassan har bestämt sig för att jag inte ska få pengar förrän den 27:e maj så får jag vara utan. De har beviljat mig, men ändå har jag inte fått ett öre och har skickat in ca tre-fyra kassakort. Underbart :P usch man ska verkligen hålla sig så långt borta ifrån dom man bara kan.

Men nu ska vi åka. Hoppas ni får en toppendag sötisar :) Puss pusss

Kunde varit en pangbild om inte örat hamnade bakom kopplet :) men han är så söt ändå!
#1 - - Fotograf & Makeup Artist Linda-Pauline:

Årets tävling i min blogg - vinn stooor goodiebag!

Läs mer här:

http://www.lindapauline.se/2010/april/arets-tavling-vinn-stor-goodiebag.html

#2 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

WIIIIIIIIIIIHO! Bara 3 dagarr kvar :)

#3 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Svar: Jag har inte hunnit kolla mailen, har typ glömt bort den för tillfället :P men JAAAAAAAAAAA :D Himla lycklig. Jag vågar dock inte skriva om det förrän jag har den i handen. Det ligger nog en hel historia bakom den. Den fanns inte i lager på butiken men de ska ringa senast idag och säga att jag ska hämta den. Dock har det inte plingat..och så ska jag åka iväg och jobba snart. Troligtvis har jag den i handen imorgon :D

#4 - - Evelina:

har en liten fråga. Hur gör du så att det blir som ränder i din bakgrundsbild? Det är jätte snyggt verkligen!

#5 - - therese:

Hej söta candis ! jag har krånlat me att vilja ha blogg design av dig förut.. men nu ska aj bannemej ha en ny design :) för sisådär 200 kr max :) antar att ja måste mejla dig om ideer oså?

kraaamiss :)

#6 - - Fanny:

Svar: okej, synd att blogg.se inte var till någon hjälp! Jag har försökt det men hon svarade inte på kommentaren utan tog bort den! Men tack för hjälpen ändå! :)

#7 - - ♥ Babypink ♥:

jag tycker du helt ärligt ska lägga ner nu. Jag har inte snott något. det kanske är du som har gjort det eller har du ingen annan och hacka på? Händer det så lite i ditt liv att du bara måste jobba dig på mig? I så fall så tycker jag synd om dig

#8 - - Fanny:

Svar: Får göra det! :)

#9 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Dåligt det där med pengarna, hoppas att det kommer tidigare för din skull!!

#10 - - Anna - Kärlek på jäsning♡:

härligt med flytt :)

#11 - - Mikka:

Hoppas allt med flytten går bra nu då! :D

Till top