Ingen jag utan Han..

Kärleken H / Permalink / 10
För första gången kom tårarna imorse efter att vi lämnat H. Alla de andra gångerna har det varit relativt lätt att åka därifrån. Men inte idag. Det måste ha varit för att jag vet att det snart är slut på allting. En lättnad över att vi snart kommer få bo tillsammans igen. Att få ha ett eget hem och gå till. Vakna upp och se att han finns där varje dag. Att han kommer hem till oss efter jobbet och inte är borta 10 dagar i sträck.
Det är otroligt svårt att ha bott ihop med en person i mer än 2 ½ år och sedan gå tillbaka att ha ett distansförhållande igen. Man är så van att ha honom vid sin sida. Alltid. De som tror och tycker att det är lätt har aldrig verkligen älskat någon. Det är min åsikt i vilket fall.
Men att vi har klarat det här visar ju bara mer och mer hur mycket vi verkligen tycker om varandra och hur starka vi är ♥

Blir lite skrivsugen på kvällen :) det kanske märks. Det är ju då saknaden är som värst. När man ska krypa ner i den kalla sängen själv. Tack och lov för våra små pojkar som är så gossiga och varma.
Men nu ska jag som sagt krypa ner i den där förbaskade kalla sängen. Night night..

#1 - - Dessie ♥ - En blogg om mig & mitt liv:

Förstår precis vad du menar. Har haft ett distansförhållande med min pojkvän i snart 1,5 år och det blir verkligen inte lättare med tiden heller.

Att lägga sig ensam på kvällarna när saknaden är som störst är inget vidare. Jag hoppas på att vinden vänder snart!

#2 - - Pia:

Ååh:( det är så tråkigt att ni måste vara ifrån varandra...är glad för er skull att ni snart får ert eget igen och får vara tillsammans!♥

#3 - - isabella:

aw :((

det märks verkligen att ni tycker om varandra :) inte många som klarar att vara borta från varandra så! :)

#4 - - Emma:

usch, kan inte föreställa mig vad jobbigt det måste vara att vinka av den man älskar gång på gång.. Men som du skriver visar detta att ni har ett otroligt starkt förhållande & kommer säkerligen klara alla hinder ni möter på =) är glad för din skull (er skull!) att allt åkande snart är över. massa kramar!

#5 - - Kristina:

Sv: Ja de är så himla mysigt att sätta ner fötterna på fällar.. jag har alltid haft en ända sedan jag varit liten. Om jag flyttar till hus så ska jag önska mig nya fällar för de börjar bli lite utslitna nu ;)



Ja det förstår jag, underbart att jobba i affärer med smink och kläder. Men det är ju jobbigt om man jobbar på ett ställe där man vill ha allt, då blir det inte mkt kvar av lönen ;) Min drömaffär som skulle få min ekonomi till botten vore antingen bianco och skopunkten. haha. Två affärer som skiljer sig mkt i prisklass med gud vad underbart med många skor. Haha.

Ja men vad bra att han får vara på samma projekt som förut i gbg, och jag hoppas att ni får en "fast punkt" nu så att ni får vara tillsammans och inte behöva flytta snart igen.

Väldigt fin text font du använder när den är lite sprucken osv, otroligt fint :D

Hoppas du vinner nyx ögonskuggan hos molkan, nyx har otroligt bra produkter. Jag köpte 6 läppstift där ifrån och de är jätte bra.



Kram kram

#6 - - Mickis:

Hej! Såg att du inte tar emot några beställning av designer för tillfället, tänkte bara höra hur lång väntetid det är ungefär? Hälsningar Mickis

#7 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Men gumman då!:( massa kramar Jag kan inte föreställa mig om hur det känns att vara ifrån varandra sådär länge, måste vara krävande!:( Men det klarar ni gumman, det bevisar er kärlek och styrkan ni har mellan varandra!:) Se bara framemot den tid ni kommer att få tillsammans sen, en ny start!:)

#8 - - Molly - MOLKAN.SE:

Jag vet hur jobbigt det är att vara ifrån sin älskade. Men som sagt så är ni starka och har en stark kärlek till varandra!



Men snart så får ni vara tillsammans igen och jag önskar er all lycka i världen!



Många kramar till dig gumman <3

#9 - - San:

Fint öga! :D

Jag förstår hur du känner. Det är skiiitjobbigt att vara ifrån den man älskar när man är van att ses varje dag och somna brevid varandra.. :( Det längsta vi har varit borta från varandra är 14 dagar. Då höll jag på att gå under.. :/ hehe. Ett par dagar ifrån varandra räcker, sen vill man allt ha sin gos! :D

#10 - - Eleonore:

Grym bild!

Till top