Bara tyst helt enkelt..

Vardag / Permalink / 4
OMG SARA BLOGGANDE INTE IGÅR :D var så trött så jag orkade inte, vet inte om de blir något ikväll sen heller. Vill bara gå och lägga mig när jag kommer hem. Musik och evigt pratande av alla kunder gör att man är gaaaanska slut i huvudet på kvällen och vill inget annat än stoppa i öronproppar i öronen så de blir tyst haha.
Jag har sjukt ont i lederna bakom knäna, inte bra. Idag blir det mysbyxor igen till jobbet, varför klä upp sig när man bara ska sitta på en buss ändå??? :P

Jobba långdag idag med och även imorgon. Kommer vara totaaalt död efter den här veckan känner jag. Har en hel del kommentarer att ta igen.

Usch vad jag längtar utomlands. Doften, atmosfären, värmen. Spara spara spara helt enkelt :)

Nej nu har jag suttit i 20  min och försökt skriva ett inlägg samtidigt som frukosten ligger i magen, det går inge bra hehe. Lär knalla till bussen nu. Puss på er

PS. Mina lila Converse köpte jag förra våren på Eurosko :) för dig som frågade!
#1 - - m a ti l da:

vill önska dig en underbar tisdag. är allt bra med dig? :)

#2 - - Gabriella:

Hallå Sötnos! Kan det inte vara så att du har fel skor på dig då du jobbar. Nu vet ju inte jag vad du har för skor på dig :). Men jag får ont i knäna när jag går i fel skor. Visst man vill väl kanske inte gå i träningsskor när man jobbar i butik. Men... ahh bara en liten tanke :)



kram

#3 - - Petra:

Du får återkomma när du har återhämtat dig. :)

#4 - - Olivia Lundberg:

Svar: Och du snackar om vad? -.-

Till top