Film: Daybreakers

Filmer / Permalink / 12
Denna var verkligen, mot all förmodan, riktigt bra :) gillar man vampyrer så är det en toppenfilm. Innehåller inte en massa onödig kärlek heller haha precis som jag vill ha det.

Filmbeskrivning:
Året är 2019 och vampyrer dominerar världen. Människan har reducerats till avelsdjur som ska tillfredsställa vampyrernas omättliga blodtörst. Men rasen är på väg att bli utrotad. Och bara om vampyrerna hittar en ersättning för människoblod kommer de att kunna förhindra en katastrof som innebär hela jordens undergång!

Betyg:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ /10

#1 - - Blue Velvet:

Sv; Mmmmmmmmmmm, kan man lugnt säga!

#2 - - Langenfeld Jean-Noël:

..this movie feel good .

#3 - - Nelia:

Jag gillade också den filmen. Tipsade om den förra veckan. Diggade hela idén med att det var vampyrerna som var "befolkningen" och att bilar hade skydd osv. Mycket cool idé :) Sen är det ju vampyrfilm, då är det ju per automatik bra haha :D

#4 - - Frida:

Först så måste jag be om ursäkt för att jag är så oerhört klantig när jag ska skriva en kommentar, råkade ju skicka en tom till dig.



Över till något annat, så har jag sett den filmen och tyckte också att den var bra! :-)

#5 - - BloggCandy:

du borde skriva recensioner på ciao.se. då kan du tjäna pengar också

#6 - - Kristina:

Jag gillade också den filmen, dock tror jag inte att jag kommer se den igen. =) Men de la upp den perfekt så det kan bli en tvåa.. och jag hatar när de kommer uppföljare förutom när de är baserat på böcker.. sagan om ringen, twilight, harry p, bridget jones.. hm.. kommer inte på fler just nu.. men de är acceptabla iallafall :D

#7 - - Anonym:

Jag har för mig att du har tipsat om olika apps till iphone tidigare?

eller har jag helt fel nu?



Om du har det, isf vilken kategori är dom placerade i?

#8 - - Tessan:

Håller med. Speciellt om det där med onödigt kärlekstrams. Vill man ha kärlek kollar man på såna filmer ju, tittar man på sci fi och action vill man ha action, handling, blod, svett och tårar, inte en massa 'romantik' som ändå bara är där för att något ljushuvud har kommit på att sex säljer.

#9 - - Cia:

Ser ut att vara plockat direkt från Matrix. Jag älskar för övrigt kärlekstramset :-)



http://www.valdostamuseum.org/hamsmith/MatrixNet.gif

#10 - - Layla:

Underbar!

#11 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Den där vill jag se!!

#12 - - Kim:

Riktigt bra film, inte många jag pratat med av motsatta könet som gillar sådana :D

Till top