Moln..

Vardag / Permalink / 4
Kvällning och sitter och sörplar i mig en dagens (Vin & Schweppes Russhian) det behöver man efter en hård dags slitande på jobbet. Vaknade faktiskt inatt av att jag hade förbaaaaannat ont bakom vänstra knät. DET är skadat. Så imorgon, ledig, ska vi åka och kika på nya skor. Hade ju nästan velat ha Ecco skor, men de kostar ju så förbannat och känns inte kul när man får betala dom själv. Men vilka skor som helst är bättre än de vi fick av jobbet.

Ska försööööka göra ett videoinlägg också :) får passa på imorgon när honey går och tränar kanske.

Nej nu ska en design läggas in till Malin :) hon ville ha en jätteenkel design och det fick hon naturligtvis.

Moln fascinerar mig :)
#1 - - Fia ♥:

Kan du inte göra avdrag sedan på skatten för att det blir som arbetskläder, eftersom du behöver andra skor.

Sambon min gick till arbetsplatsen sjuksyrra och fick andra skor, plus inlägg pga att han fick så ont i ryggen av de skorna som arbetsplatsen delade ut. Kolla med det!

#2 - - Fia ♥:

det var ju dumt! men kolla upp det utifall att! hoppas det blir bättre med bra skor :)

#3 - - W e b - L i n n . n o:

Skyer fasinerer meg også. Sa det senes i sta til gubben. :P Alle rare former og åssen det beveger seg. og spess åssen lyset treffer de og når de er forskjellige farger og høyder på de.

#4 - - Linda:

Jag håller med dig - det är något fantastisk med moln. De ser så olika ut, och kan få de mest underbara färgerna och formerna. Vet inte hur många foton jag har med moln som motiv. Framförallt när jag jobbade på sjön och åkte över Atlanten så fick jag se många fina solnedgångar över horisonten, med vackra moln som resultat.

Fin blogg du har förresten! :)

Trevlig söndag!

Till top