Stürm..

Vardag / Permalink / 6
Det blåser SJUUUUUKT mycket ute. Dock inget regn just nu och jag hoppas det håller sig borta tills jag kommit in med hundarna. Molnen ser ut att färdas rätt snabbt så förhoppningsvis hinner det inte falla något regn innan dom är borta hehe.

Inget lönebesked igår och det står inte heller något på banken. Naturligtvis är det värdelöst hehe.

Slutar vid fem idag :) så efter jobbet måste jag förbi och köpa en ny vattenfast mascara. Torkad mascara är ingen höjdare faktiskt och just nu börjar alla jag har att klibba ihop :P enda dagen som jag kommer hinna handla något efter jobbet eftersom jag slutar kvart i åtta varje dag resten av veckan sen.

Hoppas ni får en mysig dag nu :) och att ni slipper storm hehe. Pösss

#1 - - Linda - ndaiL:

här regnar det :(

#2 - - Malin:

Riktigt skumt väder här me! Blåser & regnat KONSTANT på nätterna, och sol & varmt på dagarna. Uhhw! Jag vill ha HÖST =) jag vill ha minus 2kg till & sen höst ;) höhö!

#3 - - Melany - City glam & shabby chic:

Ååh vad duktig du är som jobbar på, efter lång tid utan jobb! <3

Du får inte jobba slut på dig själv bara :)

#4 - - Tess : Istla.se:

Hallå tjejen.

Jag tänkte fråga dig ok du känner till NY-collection en dambutik som ligger på Backaplan köpcentret.

Jag fick ett samtal från den precis, då de ville träffa mig tidigt imorgon. Men de trodde jag bodde i Gbg, så de sa de skulle återkomma om de kunde fixa en senare tid, då jag får ta tåg upp. Men jag har bara sökt tjänsten utan att egentligen veta vad de säljer. Jag hittar inget om dem på internet. Du kanske kan hjälpa mig med detta?

kram.

#5 - - Terese:

Inte slippa storm - jag vill ha mer. Älskar det. Utanför mina stora fönster är det som att träden leker hela havet stormar. Urmysigt.

#6 - - PICTURES BY FELICIA KARLSTROM:

Hoppas du haft en bra dag i stormen!

Till top