Starting late today..

Vardag / Permalink / 12
Börjar inte förrän vid ett idag :) gissa om jag blev lycklig när jag såg i kalendern att det inte skulle bli en heldag idag :D dock hade jag ju hellre gått upp och kommit hem tidigare istället hehe, men färre timmar är alltid skönt när man börjar få ont i benen.

Solen skiner in genom fönstret men det verkar inte vara särskilt varmt ute. Måste nog köpa en termometer :) har ju ingen sådan här och man vill ju alltid veta hur många grader det är ute.
Sitter och spanar på ett nytt silikonskal till iPhönen :) har hittat ett jag ville ha, men naturligtvis var det slut i lagret. BUMMER.

Hoppas inte min lediga söndag bjuder på regn :(((((( vill ut och fota men det verkar som att vädret inte vill vara på min sida. Skulle faktiskt vilja köpa en sån där bärplockar grej och gå ut i skogen och plocka blåbäd också :D mysipys.

VAD ÄR DET MED ALLA FÖRBASKADE BANANFLUGOR?? Så otroligt äckliga. De är här hemma i lägenheten, på jobbet och överallt. Augusti-September verkar vara deras månad. Usch!

Nu måste pälsklingarna ut på promenix :) pusss

Får bli en gammal bild tills vidare :)
#1 - - Kristina:

Åh skönt att veta att det inte är bara vi som har problem med bananflugorna, i lägenheten, huset och sommarstugan. Fattar nada.

#2 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Åh har du också fullt av bananflugor.. Vi har också det trotts att vi inte har frukt eller någon mat framme ändå kryllar det av bananflugor

#3 - - Isabell:

Jag har ett bra tips för att få bort bananflugorna, ställe ett glas med vin i köket så flyger dom när där och dör ^^ sjukt effekktivt :) Ha det så bra, Kramar Bella.

#4 - - Linda - ndaiL:

Va skönt med en förmiddag där hemma!

#5 - - marie 'makeupartist:

Bananflugor drabbades vi av också! Fattar inte vart alla kom ifrån.. men vi ställde fram ett litet glas med vinäger i och under natten låg det ett 10-tal drunknande flugor där i :p väldigt effektivt!

#6 - - Maria:

Bananflugor har en vana att komma när rötmånaden börjar, i slutet av juli, och tyvärr kan de dröja sig kvar ända in i oktober... =/ Dock är deras "storhetstid" under Augusti-September...



Otroligt irritrande små saker är de iallafall, och du är absolut inte ensam... Vår första invasion av såna saker hade vi i juli... =/

#7 - - Malin:

En blandning av vinäger, lite vatten och två-tre droppar diskmedel i en skål är SJUKT effektivt. Hör blir det fullt på bara några timmar. Hatar de små äckliga sakerna.

#8 - - Molly - MOLKAN.SE:

Hah, vi har också fullt med bananflugor överallt i lägenheten :S

#9 - - Fia ♥:

Häll kokhet vatten ett par gånger i vasken så dör äggen, efter några dagar och omgångar bör flugorna vara borta. :)

#10 - - Catrin:

Fyll en liten skål med vitvins vinäger och några droppar diskmedel. Då hoppar bananflugorna snart i och drunknar =) Har funkat för oss här hemma och de har minskat betydligt!

#11 - - ahnna:

Jag bombaderades av bananflugor och ställde ut små äggkoppar med äpplecidervingär/diskmedel i och vips så var alla borta och det är sjukt att se hur många som ligger döda där i.. bra tips om du som jag blir galen..

#12 - - Tina:

Vi har också haft problem med massa bananflugor. Trots att vi inte ens haft bananer och all frukt i kylen. Men det finns en bra "grogg" som tar kål på odjuren. Blanda vatten, vitvinsvinäger och några droppar YES diskmedel i en skål och låt stå framme. Snart kommer du märka att dom ligger i skålen. :)

Till top